Όταν ένα 8χρονο αγόρι ονειρεύεται ένα Rolex GMT-Master II “Sprite”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ακριβώς όπως ένα ζευγάρι sneakers μπορεί να λάβει πολλά facelifts κατά την διάρκεια της ζωής του – το ίδιο ισχύει και για τα ρολόγια, ειδικά για τα Rolex.

Στο παρελθόν, η Rolex έχει κάνει ένα “Coke” GMT-Master II (Κόκκινο / Μαύρο), ενώ ακόμα κυκλοφορεί το κλασσικό “Pepsi” GMT-Master II (Κόκκινο / Μπλέ). Γιατί λοιπόν ο ελβετικός οίκος ωρολογοποιίας δεν έχει κάνει μια εκδοχή του ρολογιού αφιερωμένη στην Sprite;

Ο 8χρονος Zahid Ali, γιος του Mo Ali, Διευθυντή Μάρκετινγκ του HODINKEE, είχε πρόσφατα αυτήν ακριβώς την ιδέα, ένα Rolex που να έχει αναφορές απο ένα άλλο αναψυκτικό: την Sprite. Μετά απο περιήγηση στα γραφεία του HODINKEE, ο Zahid αισθάνθηκε εμπνευσμένος και αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια του, ζωγραφίζοντας την έκδοση του “Sprite” Rolex (δείτε τη δεύτερη φωτογραφία παρακάτω). Η ομάδα σχεδιασμού του HODINKEE πήρε την ιδέα από το σκίτσο του Zahid και στη συνέχεια την απέδωσε όσο καλύτερα γίνεται σε ένα Rolex GMT-Master II “Sprite”.

Το ρολόι διαθέτει μπρασελέ Jubilee και κεραμική στεφάνη, η οποία έχει τα χρώματα της “Sprite” που είναι το lime green και yellow lemon, ενώ ένα γυαλιστερό μαύρο καντράν συμπληρώνει το κέντρο. Ο 24ωρος δείκτης του GMT διαθέτει τα ίδια χρώματα με την στεφάνη.

Παρόλο που δεν είναι η πρώτη φορά που ένα καταδυτικό ρολόι Rolex βλέπει το πράσινο χρώμα, αυτό το μείγμα κίτρινου και πράσινου είναι μακράν το πιο εντυπωσιακό και αρκετά καλοκαιρινό. Εμείς πάντως θα θέλαμε να δούμε την Rolex να το κυκλοφορεί.

Share.

Comments are closed.