Οι Aston Martin και Girard-Perregaux συνεργάζονται για την δημιουργία νέων ρολογιών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο διάσημος οίκος ωρολογοποιίας Girard-Perregaux, πήρε τα ηνία ως ο νέος επίσημος χρονομετρητής της Aston Martin, ανακοινώνοντας μια ευρεία συνεργασία που θα περιλαμβάνει αρκετά μοντέλα περιορισμένης έκδοσης για το 2021.

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία και ο ελβετικός οίκος γιορτάζουν δύο μεγάλες επετείους φέτος, οπότε ήταν μια καλή χρονική αλλαγή. Η ιστορική βρετανική φίρμα επιστρέφει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχοντας τη δική της ομάδα, 61 χρόνια μετά την τελευταία της συμμετοχή στη Formula 1, ενώ η Girard-Perregaux, η οποία έχει περίπου 80 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στον τομέα της ωρολογοποιίας, πρόκειται να γιορτάσει την 230η επέτειο της.

Courtesy of Girard-Perregaux

Ενώ οι ημερομηνίες κυκλοφορίας και οι λεπτομέρειες για τις περιορισμένες εκδόσεις των ρολογιών Aston Martin της Girard-Perregaux δεν είναι ακόμα γνωστές, η μάρκα ανακοίνωσε ένα ισχυρό πακέτο co-branding που πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του τόσο στα αυτοκίνητα όσο και στους καρπούς των οδηγών της ομάδας, Λανς Στρολ και του παγκόσμιου πρωταθλητή Σεμπάστιν Φέτελ, στο Grand Prix του Μπαχρέιν που θα ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου.

Courtesy of Girard-Perregaux

Σε μια εποχή που οι μάρκες πολυτελών ρολογιών είναι πρόθυμες να δημιουργήσουν νέες ή να επεκτείνουν τις συνεργασίες τους με τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αυτή η ανακοίνωση από την Girard-Perregaux ανοίγει νέες δυνατότητες για τη μάρκα εν μέσω της ευρύτερης τάσης. Η αρχική ανακοίνωση της μάρκας δεν δίνει λεπτομέρειες σχετικά με τις επερχόμενες περιορισμένες εκδόσεις, αλλά η αναφέρει τις κοινές αξίες της με την Aston Martin, όπως η κληρονομιά, η καινοτομία, η ομορφιά και ο σύγχρονος σχεδιασμός.

Courtesy of Girard-Perregaux

Ενώ και οι δύο μάρκες διαθέτουν μια πληθώρα δεξιοτήτων και παραδόσεων, συνεχίζουν να κοιτάζουν μπροστά. Ο Tobias Moers, Διευθύνων Σύμβουλος της Aston Martin Lagonda σχολιάζει: “Η πραγματική ομορφιά των συνεργασιών όπως αυτή, είναι ότι, αν και μοιραζόμαστε πολύ παρόμοιες βασικές αξίες, μπορούμε να μάθουμε πολλά ο ένας από τον άλλο. Και οι δύο δημιουργούμε εξαιρετικά προϊόντα πολυτελείας που είναι όμορφα σχεδιασμένα, έχουν ισχυρή απόδοση και είναι άψογα στην εκτέλεση.”

Ο Patrick Pruniaux, Διευθύνων Σύμβουλος της Girard-Perregaux, προσθέτει: “Το 2021 είναι μια σημαντική χρονιά για την Girard-Perregaux και την Aston Martin. Γιορτάζουμε 230 χρόνια ωρολογοποιίας, ενώ η Aston Martin γιορτάζει την επιστροφή της στη Formula 1 για πρώτη φορά μετά από 61 χρόνια. Έχουμε πολλά να γιορτάσουμε, οπότε η ένωση των κόσμων μας για την δημιουργία κάτι ξεχωριστού, είναι ο τέλειος τρόπος να αναγνωρίσουμε και να εκτιμήσουμε αυτά τα δύο ορόσημα.”


Διαβάστε επίσης: Το νέο ρολόι από την συνεργασία της TAG Heuer με την Porsche θα σας ενθουσιάσει

Share.

Comments are closed.