Οι “Αεροπορικές Γενιές” της RAF σε μια εξαιρετική ταινία της Breitling

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι νύν και πρώην πιλότοι της RAF που προέρχονται από μακρινές γενιές αερομεταφορέων και που όλοι έχουν υπηρετήσει στην RAF κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα, έδωσαν μια συνέντευξη για τα 100 χρόνια «Αεροπορικών Γενεών» της Breitling.

Όταν η οικογένεια σου έχει το μικρόβιο να πετάει στον ουρανό, μπορεί εύκολα να γίνει μια οικογενειακή παράδοση. Και όταν απογειώνεσαι για να υπηρετήσεις την χώρα σου, το πάθος σου γίνεται ακόμα μεγαλύτερο – κάτι που ανακαλύψαμε πρόσφατα όταν ακούσαμε τις συνεντεύξεις των σημερινών και πρώην πιλότων της RAF.

Ο δεσμός που μοιράζονται αυτοί οι άνδρες, οι πατέρες τους και οι παππούδες τους, είναι ανυπολόγιστος. Και οι εορτασμοί της RAF100 είναι σημαντικοί για καθέναν από αυτούς – κυρίως για έναν νεαρό πιλότο που είχε την ευκαιρία να πετάξει με ένα παρόμοιο Spitfire με αυτό που ο παππούς του πέταξε κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Πετώντας πάνω από τους αγγλικούς αγρούς, είναι η πιο πρόσφατη ταινία μικρού μήκους του David Gandy, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Πολεμική Αεροπορία για να γιορτάσουν την εκατονταετία της.

Share.

Comments are closed.