Ο οίκος Patek Philippe αποκάλυψε ένα συγκλονιστικό ρολόι για την δημοπρασία Only Watch

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο οίκος Patek Philippe αποκάλυψε το ρολόι που θα διαθέσει στην φιλανθρωπική δημοπρασία Only Watch, η οποία πρόκειται να λάβει χώρα στις 10 Μάιου του 2024.

Το Grande and Petite Sonnerie Minute Repeater. Rare Handcrafts Ref. 6301A-010 που θα συμμετέχει στη διετή φιλανθρωπική δημοπρασία, είναι βασισμένο στην τυπική έκδοση του μοντέλου του οίκου, διαθέτοντας κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι εξοπλισμένη με μια κοίλη στεφάνη, η οποία πλαισιώνει ένα σχολαστικά κατασκευασμένο ημιδιαφανές guilloché καντράν από σμάλτο “Grand Feu” 12 διαμάντια ως ενδείξεις της ώρας.

Patek Philippe

Προς το παρόν, το Ref. 6301A είναι το μόνο ρολόι στην Only Watch 2024 που είναι μια εντελώς νέα δημιουργία, ενώ τα υπόλοιπα κομμάτια που πρόκειται να δημοπρατηθούν είχαν παρουσιαστεί πέρυσι, πριν ακόμα γίνει η αναβολή της εκδήλωσης λόγω ενός οικονομικού σκανδάλου που ξέσπασε και οδήγησε πολλούς οίκους να αποσύρουν την συμμετοχή τους.

Patek Philippe

Το ρολόι τροφοδοτεί ο μηχανισμός GS 36-750 PS IRM, ο οποίος προσφέρει απόθεμα ισχύος 72 ωρών και είναι ορατός από την διάφανη πλάτη της κάσας. Το κρύσταλλο από ζαφείρι της πλάτης της κάσας φέρει την χάραξη “Only Watch 2024”, για να σηματοδοτήσει την αποκλειστική φύση του ως ένα  μοναδικό κομμάτι για τη δημοπρασία.

Patek Philippe

Συνοδευόμενο από ένα λουράκι αλιγάτορα με πτυσσόμενο κούμπωμα, το ρολόι εκτιμάται ότι θα πουληθεί μεταξύ 1.500.000 – 1.800.000 CHF (1.542.800 – 1.851.360 ευρώ).

Patek Philippe


Διαβάστε επίσης: Η φιλανθρωπική δημοπρασία Only Watch επιστρέφει τον Μάιο παρά το μεγάλο σκάνδαλο που ξέσπασε

Share.

Comments are closed.