Ο οίκος Louis Vuitton μόλις αποκάλυψε ένα απίστευτο ρολόι!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο οίκος Louis Vuitton, ο οποίος εισήλθε στην βιομηχανία της ωρολογοποιίας πριν από18 χρόνια, πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα ρολόι, το οποίο είναι ένας συνδυασμός υψηλής τεχνολόγίας και πολυτελούς αισθητικής.

Πρόκειται για το νέο Tambour Curve Flying Tourbillon Poinçon de Genève, το οποίο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τους κύριους ωρολογοποιούς Michel Navas και Enrico Barbasini του εργαστηρίου La Fabrique du Temps του οίκου στην Γενεύη, που ιδρύθηκε το 2007.

Το ρολόι διαθέτει μια κάσα διαμέτρου 46mm και πάχους 12,75 mm, η οποία κατασκευάστηκε με μια ειδική διαδικασία που ονομάζεται CarboStratum. Για να το πούμε πιο απλά, η κάσα του κάθε ρολογιού είναι κατασκευασμένη από 100 φύλλα από ίνες άνθρακα, τα οποία θερμάνθηκαν και στην συνέχεια συμπιέστηκαν σε ένα καλούπι, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν τυχαία στρώματα και κάθε κάσα να είναι μοναδική.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ελαφρύ και ανθεκτικό ρολόι, στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν υλικά που χρησιμοποιούνται στην αεροναυπηγική. Το ρολόι διαθέτει επίσης ένα skeleton καντράν με ένα τεράστιο λογότυπο LV στο κέντρο του, και αποκαλύπτει τον αυτόματο in-house μηχανισμό LV 108/9 Caliber που προσφέρει αυτονομία 80 ώρες, ενώ διαθέτει την σφραγίδα Poinçon de Genève στην θέση 6, η οποία πιστοποιεί την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία τoυ οίκου στην ωρολογοποιία.

Να σημειώσουμε ότι μια έκδοση με διαμάντια του Tambour Curve Flying Tourbillon Poinçon de Genève, θα είναι επίσης διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Louis Vuitton. Η απλή έκδοση του ρολογιού κοστίζει 258.000 δολάρια, ενώ η έκδοση με τα διαμάντια κοστίζει 322.000 δολάρια.

Διαβάστε επίσης: 4 αυτόματα ρολόγια που δεν θα αδειάσουν τον τραπεζικό σας λογαριασμό

Share.

Comments are closed.