Ο Μίκυ Μάους παίζει ποδόσφαιρο στο νέο ρολόι Gérald Genta

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο θρύλος της ωρολογοποιίας Gérald Genta, ο οποίος σχεδίασε το Royal Oak και το Nautilus μεταξύ άλλων, ήταν ο άνθρωπος που έφερε την απόλυτη επανάσταση στον κόσμο της υψηλής ωρολογοποιίας, δημιουργώντας το εξαιρετικά πολυπόθητο είδος πολυτελών αθλητικών ρολογιών.

Όταν ο Genta αποφάσισε να παράγει ρολόγια που θα φέρουν το όνομα του, απελευθέρωσε μία πιο παιχνιδιάρικη πλευρά του και παρήγαγε μια σειρά “σοβαρών” μηχανικών ρολογιών με χαρακτήρες της Disney στο καντράν, συμπεριλαμβανομένου του Μίκυ Μάους. Τα ρολόγια αυτά έγινα ιδιαίτερα δημοφιλή και συνέχισαν να παράγονται από τον οίκο Bvlgari, ο οποίος εξαγόρασε την εταιρεία με το όνομά του (Gérald Genda) το 2000.

Μετά το Gérald Genta Arena Retrograde Smiling Mickey που κυκλοφόρησε η Bulgari το 2021 – το οποίο δεν είχε πάνω του την επωνυμία του οίκου – ο Μίκυ Μάους επέστρεψε, αυτή τη φορά παίζοντας ποδόσφαιρο. Ο λόγος για το Arena Bi-Retrograde Mickey Mouse, το οποίο προορίζεται για μόλις 200 οπαδούς του Genta, του Μίκυ Μάους και του ποδοσφαίρου!

Το νέο ρολόι διαθέτει κάσα Arena 41mm από ανοξείδωτο ατσάλι, λεία, στρογγυλεμένη στεφάνη, και προστατευτικά κορώνας που τους εξασφαλίζουν αντοχή στο νερό στα 100 μέτρα. Η καινοτομία για το 2022 – που συμπίπτει με το Παγκόσμιο Κύπελλο – είναι ότι το φιλικό ποντίκι παίζει ποδόσφαιρο. Όπως επισημαίνει η Bulgari, ο Μίκυ Μάους του Genta δεν είναι νέος στον αθλητισμό, καθώς ήταν ενεργός παίκτης του γκολφ και οδηγός αγώνων αυτοκινήτων σε παλαιότερες ενσαρκώσεις.

Στο κέντρο του καντράν είναι τοποθετημένος ο Μίκυ Μάους, το δέξί χέρι του οποίου υποδεικνύει τα λεπτά σε ένα τόξο που βρίσκεται πάνω από το κεφάλι του, ενώ οι ώρες υποδεικνύονται στο στρογγυλό παράθυρο στην θέση 10. Τέλος, στα πόδια του υπάρχει επίσης ένα τόξο ημερομηνίας.

Στο εσωτερικό του ρολογιού υπάρχει ο αυτόματος μηχανισμός Bulgari BVL 300, ο οποίος χτυπάει με συχνότητα 4Hz και προσφέρει απόθεμα ισχύος έως και 42 ώρες.

Το Gérald Genta Arena Bi-Retrograde Mickey Mouse Playing Football συνοδεύεται από ένα κόκκινο ιμάντα από καουτσούκ, είναι μια περιορισμένη έκδοση 200 τεμαχίων και διατίθεται σε αποκλειστική συσκευασία παρουσίασης. Η τιμή του είναι 24.000 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα που δημιούργησε η Bvlgari για τον Gerald Genta εδώ.


Διαβάστε επίσης: 7 πράγματα που δεν γνωρίζατε για το Patek Philippe Nautilus

Share.

Comments are closed.