Ο διάσημος ράπερ Drake πήγε το κιτς σε νέα επίπεδα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε τον διάσημο Καναδό ράπερ Drake, ο οποίος προσπαθεί να κρατά συνεχώς τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, είτε μέσα από τις κόντρες που έχει με άλλους ράπερ του ίδιου βεληνηκούς, είτε μέσα από τις glam εμφανίσεις του με πολυτελή αντικείμενα, των οποίων η αξία είναι εξωφρενική.

Ο Drake διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από πολυτελή ρολόγια, πολλά από τα οποία ξεπερνούν τα όρια του κιτς, και φυσικά δεν χάνει την ευκαιρία να τα επιδεικνύει όπου βρεθεί και όπου σταθεί, όπως φυσικά αρμόζει σε κάθε κάγκουρα με παγκόσμια απήχηση όπως αυτός. Πρόσφατα λοιπόν, και ενώ βρισκόταν στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των Toronto Raptors-Philadelphia 76ers, φωτογραφήθηκε φορώντας ένα ρολόι Patek Philippe γεμάτο διαμάντια, το οποίο κοστίζει πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια.

Μάλιστα ο λογαριασμός του Instagram @insaneluxurylife, ανέφερε ότι: “Το νέο εξαιρετικά σπάνιο @patekphilippe 5719 / 10R-010 του Drake σε ροζ χρυσό”.

Μάλιστα, ο ίδιος λογαριασμός ανέφερε λεπτομερώς τον αριθμό και το αντίστοιχο κόψιμο των διαμαντιών που απαρτίζουν το συγκεκριμένο ρολόι, τα οποία είναι στο σύνολο 1.343!

Φυσικά ο ράπερ δεν αρκέστηκε μόνο στο ρολόι που θα μπορούσε να φωτίσει όλο το γήπεδο του μπάσκετ, και το συνδύασε με ένα custom δαχτυλίδι σχεδιασμένο για τον εορτασμό του πρωταθλήματος NBA των Raptors. Το δαχτυλίδι διαθέτει 650 διαμάντια και 16 ρουμπίνια! Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το συγκεκριμένο δαχτυλίδι, καθώς ο διάσημος ράπερ και πρεσβευτής των Raptors, ανέβασε ένα Instagram story με αυτό τον Οκτώβριο.

Αυτό που φυσικά όλοι αναρωτιόμαστε είναι το εξής: Πως αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορεί ανάμεσα στο κοινό με μισό εκατομμύριο στον καρπό του συν ποιος ξέρει πόσες χιλιάδες δολάρια στο δάχτυλό του, και τι θα κάνει ο “Βασιλιάς του κιτς” Φλόιντ Μεϊγουέδερ, μόλις δει αυτή την φωτογραφία;


Διαβάστε επίσης: Ο “φιγουρατζής” Φλόιντ Μεϊγουέδερ μας δείχνει την πανάκριβη συλλογή ρολογιών του!

Share.

Comments are closed.