Ο Bradley Cooper θα φοράει ένα IWC στα Όσκαρ για καλό σκοπό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Bradley Cooper είναι επίσημος πρεσβευτής της IWC από το 2018, οπότε δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη ότι πρόκειται να φορέσει ένα ρολόι από τον ελβετικό οίκο στην τελετή απονομής των Όσκαρ σήμερα το βράδυ στο Λος Άντζελες. Εκείνο που προκαλεί έκπληξη για το ρολόι που πρόκειται να φορέσει είναι ότι θα δημοπρατηθεί στην συνέχεια από τον οίκο Sotheby’s μετά τα Όσκαρ για να ωφελήσει το Ίδρυμα Νέων Antoine de Saint-Exupéry.

Η IWC είναι ένας από τους μόνιμους συνεργάτες του Foundation Antoine de Saint Exupéry, ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος που ιδρύθηκε από τους απογόνους του συγγραφέα και βοηθά τα παιδιά και τους νέους με ανάγκες, βοηθώντας στη χρηματοδότηση κοινωνικών project με την πώληση αφιερωμένων ρολογίων. Με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, το ίδρυμα θα στηρίξει το Arrimage, έναν φιλανθρωπικό οργανισμό ο οποίος επικεντρώνεται στην διδασκαλία παιδιών με προβλήματα όρασης, βοηθώντας τα να διαβάζουν δισδιάστατα σχέδια χρησιμοποιώντας την αίσθηση της αφής.

Ο Arrimage το έκανε χρησιμοποιώντας το πρώτο απτό βιβλίο τέχνης ανάγλυφων απεικονίσεων, το οποίο και δημιούργησε. Αυτό το βιβλίο είναι “ο Μικρός Πρίγκηπας”. Χάρη σε τέτοια εργαλεία, τα τυφλά παιδιά μπορεί να έχουν την ευκαιρία να μάθουν ακόμα και να σχεδιάζουν.

Ο Cooper θα είναι μια σημαντική φιγούρα κατά τη διάρκεια της απονομής των Όσκαρ. Είναι σκηνοθέτης, παραγωγός, πρωταγωνιστής και ένας από τους συνθέτες της ταινίας «A Star is Born». Η ταινία είναι υποψήφια για 8 βραβεία Όσκαρ: «Α’ Ανδρικού ρόλου», «Καλύτερης Ταινίας», «Καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου», «Α’ Γυναικείου ρόλου», «Β’ Ανδρικού ρόλου», «Καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού», «Καλύτερης φωτογραφίας» και «Μίξης Ήχου». Ο Αμερικανός ηθοποιός έχει προταθεί για Όσκαρ παλαιότερα για την ερμηνεία του στις ταινίες «Silver Linings Playbook», «American Hustle» και «American Sniper».

Κατά τη διάρκεια της φετινής απονομής βραβείων, ο Cooper θα φορέσει αυτό το ειδικό ρολόι IWC, σε αυτό που θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι η μεγαλύτερη νύχτα της επαγγελματικής του καριέρας μέχρι στιγμής, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να γίνει ένα συλλεκτικό αντικείμενο για τον μεγαλύτερο πλειοδότη. Ονομάζεται IWC Big Pilot’s Single Piece, έχει καντράν σε χρώμα midnight blue και κάσα από ροζ χρυσό 18Κ 5Ν. Στο εσωτερικό του κρύβει τον αυτόματο μηχανισμό 51111 που έχει κατασκευάσει in-house η IWC.

Στο πίσω μέρος της κάσας υπάρχει χαραγμένη η θρυλική φράση του «Μικρού Πρίγκιπα» του Saint-Exupéry: «Μόνο με την καρδιά μπορεί κανείς να δει σωστά».

Η online δημοπρασία που διοργανώνει ο οίκος Sotheby’s ξεκινά σήμερα στις 11:00 EST και θα παραμείνει live μέχρι τις 4 Μαρτίου. Η αρχική προσφορά είναι $ 16.000 και οι προσφορές μπορούν να τοποθετηθούν στο online εδώ. Το ρολόι θα συνοδεύεται από μια προσωπική σημείωση που θα υπογράψει ο Cooper.

Share.

Comments are closed.