Με το νέο ρολόι της Bell & Ross μπορείς να “διαβάσεις” τρεις διαφορετικές ώρες συγχρόνως

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Bell & Ross, η οποία είναι κυρίως γνωστή για τα στιβαρά pilot ρολόγια της που είναι εμπνευσμένα από πραγματικά όργανα αεροπλάνου, διαθέτει αρκετά μοντέλα με την λειτουργία GMT, κάτι απολύτως λογικό, καθώς είναι ιδιαίτερα χρήσιμη τόσο στους πιλότους, όσο και σε αυτούς που ταξιδεύουν πολύ συχνά.

Πρόσφατα ο γαλλικός οίκος αποφάσισε να προσθέσει μια ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου BR 03-93 GMT στην συλλογή BR, το οποίο διαθέτει νέα σχεδίαση και είναι πιο μοντέρνο, πιο λειτουργικό και πιο ευανάγνωστο.

Η μεγαλύτερη ενημέρωση που έχει λάβει το νέο μοντέλο και το ξεχωρίζει από τον προκάτοχο του, είναι ότι δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο του να “διαβάσει” την ώρα όχι σε δύο, αλλά σε τρεις διαφορετικές χρονικές ζώνες μέσω της αμφίδρομης περιστρεφόμενης στεφάνης, την οποία ο οίκος είχε χρησιμοποιήσει πρώτα στο μοντέλο BR V2-93 GMT της συλλογής Vintage.

Το ρολόι διαθέτει κάσα 42 mm από ανοξείδωτο ατσάλι με βουρτσισμένες και γυαλισμένες επιφάνειες, βιδωτή κορώνα και αμφίδρομη περιστρεφόμενη στεφάνη με ένθετο από ανοδιωμένο αλουμίνιο σε κόκκινο και μαύρο χρώμα, η οποία φιλοξενεί μια 24ωρη κλίμακα και επιτρέπει την ανάγνωση μιας τρίτης ζώνης ώρας. Η περιστροφή της δεξιόστροφα αφαιρεί ώρες και αριστερόστροφα προσθέτει ώρες.

Ο οίκος αναβάθμισε και το καντράν του μοντέλου, το οποίο διαθέτει μαύρο χρώμα με sunray μοτίβο, αραβικούς αριθμούς που έχουν βουρτσιστεί κάθετα, δείκτες και ενδείξεις με επίστρωση Super-LumiNova, το παραθυράκι της ημερομηνίας ανάμεσα στην θέση 4 και 5, και έναν επιπλέον δείκτη GMT σε κόκκινο χρώμα για να ταιριάζει με την στεφάνη.

Το Bell & Ross BR 03-93 GMT τροφοδοτείται από τον ισχυρό αυτόματο μηχανισμό BR-CAL.303 – με βάση τον Sellita SW-330 – ο οποίος χτυπά με συχνότητα 4 Hz και προσφέρει 42 ώρες απόθεμα ισχύος. Συνοδεύεται από έναν μαύρο δερμάτινο ιμάντα και έναν επιπλέον ανθεκτικό υφασμάτινο ιμάντα, και κοστίζει 3.800 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Bell & Ross εδώ.


Διαβάστε επίσης: 3 στιβαρά καταδυτικά ρολόγια για τα οποία δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία

Share.

Comments are closed.