Η G-Shock παρουσίασε ένα νέο ρολόι για “σκληρές” καταστάσεις!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η G-SHOCK αποφάσισε να επεκτείνει την δημοφιλή συλλογή Master of G με το νέο μοντέλο GRAVITYMASTER GR-B300, το οποίο διατίθεται σε τρεις παραλλαγές και ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεται ένας πιλότος σε μια πτήση.

Τα νέο μοντέλο σχεδιάστηκε με γνώμονα τους επαγγελματίες πιλότους και διαθέτει την bespoke δομή Carbon Core Guard που προστατεύει από κρούσεις και κραδασμούς. Η κάσα του, με διαστάσεις 59,0 x 54,7 x 15,7 mm, είναι κατασκευασμένη από λεπτή ρητίνη που ενσωματώνει ίνες άνθρακα και διαθέτει εμφάνιση εμπνευσμένη από αεροσκάφη.

G-Shock

Το B300 παρέχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από ένα ρολόι MASTER OF G, όπως αντοχή σε κραδασμούς, αντοχή στο νερό στα 200 μέτρα, Tough Solar power, σύνδεση smartphone Bluetooth, ένδειξη διπλής ώρας, ξυπνητήρι, χρονόμετρο -με ακρίβεια μέτρησης χιλιοστού δευτ/του και χρόνο μέτρησης έως και 24 ώρες-, χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης -από 1 έως 100 λεπτά-, ένδειξη ημερομηνίας με αυτόματο ημερολόγιο, ορυκτό γυαλί, φωτεινή επίστρωση Neobrite και φωτισμό LED.

G-Shock

Ο συγχρονισμός με ένα smartphone μέσω Bluetooth παρέχει πρόσθετες λειτουργίες, όπως το αρχείο καταγραφής πτήσης με μνήμη σημείου διαδρομής, αυτόματη ρύθμιση ώρας, αρχείο καταγραφής ώρας και τόπου, εύκολη ρύθμιση ρολογιού, παγκόσμια ώρα με περίπου 300 πόλεις και εύρεση τηλεφώνου.

G-Shock

To GRAVITYMASTER GR-B300 θα διατεθεί παγκοσμίως στους χρωματισμούς silver/blue, gunmetal/white/red και gunmetal/orange, με την τιμή του αν ανέρχεται σε περίπου 330 ευρώ.


Διαβάστε επίσης: Η Swatch φέρνει τον εμβληματικό χαρακτήρα του VERDY σε ένα ρολόι περιορισμένης έκδοσης

Share.

Comments are closed.