Η Tudor αποκαλύπτει τα νέα μοντέλα Glamour Double Date

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Tudor έχει αγαπηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα, ειδικά από τότε που έκανε το ντεμπούτο του το cool Black Black Bay ως μια πραγματικά προσιτή εναλλακτική λύση για ένα Rolex.

Αυτή τη φορά κυκλοφόρησε έναν άλλο τύπο ρολογιου, για το οποίο έγινε λίγο μικρότερη διαφημιστική εκστρατεία. Το Tudor Glamour Double Date είναι η τελευταία κομψή προσφορά του ελβετικού οίκου ωρολογοποιίας που φέρει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός κλασικού dress ρολογιού, συνοδεύεται από έναν νέο μηχανισμό και διατίθεται σε μια ποικιλία επιλογών.

Οι λεπτές γραμμές του ρολογιού καταλήγουν σε μια κάσα 42 χιλιοστών απο γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι, συνδυασμένη με τέσσερα διαφορετικά σχέδια στο καντράν:

  • Ασημί καντράν με τους δείκτες και τις ενδείξεις της ώρας σε κίτρινο χρυσό, με ή χωρίς διαμάντια.
  • Μαύρο καντράν με ασημί δείκτες και ενδείξεις της ώρας, με ή χωρίς διαμάντια.
  • Σαμπανιζέ καντράν με τους δείκτες και τις ενδείξεις της ώρας σε κίτρινο χρυσό, με ή χωρίς διαμάντια.
  • Καντράν απο οπαλίνα με μπλέ δείκτες και ενδείξεις της ώρας.

Η στεφάνη έρχεται επίσης με μια επιλογή από ατσάλι ή ένα διπλό πλαίσιο απο ατσάλι και κίτρινο χρυσό με γυαλισμένο φινίρισμα.

Το κόσμημα, φυσικά, βρίσκεται στο εσωτερικό του Double Date, ένας νέος μηχανισμός Caliber που αναπτύχθηκε in-house απο την Tudor. Αυτός παρέχει στο ρολόι μια λειτουργία μικρών δευτερολέπτων στις 6 καθώς και μια double date λειτουργία στις 12. Ο Calibre MT5641 μηχανισμος είναι πιστοποιημένος από το Επίσημο Ελβετικό Ινστιτούτο Ελέγχου Χρονομέτρων COSC, για την εξασφάλιση της χρονικής ακρίβειας.

Η αλλαγή της ώρας και της ημερομηνίας γίνεται απευθείας απο την κορώνα, ενώ ο ανοιχτός σχεδιασμός του ρολογιού στο πίσω μέρος της κάσας μας επιτρέπει να βλέπουμε το μηχανισμό.

Το ρολόι έχει αποθεματικό ισχύος 70 ωρών, είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα, και έρχεται με μπρασελέ απο ατσάλι, ατσάλι και κίτρινο χρυσό ή ματ καφέ δερμάτινο λουράκι αλιγάτορα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Share.

Comments are closed.