Η Timex κυκλοφόρησε δύο νέα ρετρό και προσιτά ρολόγια σε συνεργασία με την BEAMS

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η διασημη ιαπωνική μάρκα ενδυσης BEAMS ένωσε τις δυνάμεις της με την Timex, για την δημιουργία δύο ρολογιών από ταρταρούγα, η οποία είναι μια από τις πιο διαχρονικές και stylish αποχρώσεις στους σκελετούς γυαλιών οράσεως και ηλίου.

Τα μοντέλα της αμερικανικής μάρκας που χρησιμοποιήθηκαν για την νέα συνεργασία είναι το Timex Camper και το Timex Classics Digital – ένα αναλογικό και ένα ψηφιακό ρολόι – τα οποία διαθέτουν κάσα και μπρασελέ με εφέ ταρταρούγας, που τους δίνει έναν πιο ρετρό χαρακτήρα.

Τα δύο μοντέλα είναι αδιάβροχα στο νερό στα 30 μέτρα, έχουν κάσα με πάχος 10 mm, πλάτος μπρασελέ 16 mm και τροφοδοτούνται από μηχανισμό μπαταρίας. Το ψηφιακό μοντέλο διαθέτει νυχτερινό φως Indiglo, ξυπνητήρι και εμφανίζει τον μήνα και την ημερομηνία, ενώ το αναλογικο μοντέλο διαθέτει μόνο ενδείξεις τις 24ώρου.

Το μπρασελέ σε κάθε μοντέλο μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει σε οποιοδήποτε καρπό, και έχει ελαφρώς διαφορετικό χρωματισμό, καθιστώντας το κάθε ρολόι μοναδικό. Και τα δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα με λευκό ή μαύρο καντράν, και συνοδεύεονται από μια αεροστεγή θήκη ειδικής έκδοσης από την TIGHTVAC, η οποία κατασκευασμένη από το ίδιο υλικό που χρησιμοποιήθηκε για το ρολόι.

Τα ρολόγια από την συνεργασία Timex x BEAMS είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία στα online καταστήματα BEAMS και BEAMS BOY, και εκτιμάται ότι θα αποσταλούν έως τα μέσα Νοεμβρίου. Η τιμή τους ανέρχεται σε περίπου 141 δολάρια.


Διαβάστε επίσης: Η Tag Heuer κυκλοφόρησε δύο πανέμορφα ρολόγια με εφέ ταρταρούγα

Share.

Comments are closed.