Η TAG Heuer γιορτάζει την 50η επέτειο του θρυλικού Monaco

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αυτό το πολυτελές ρολόι περιορισμένη έκδοσης, είναι αρκετά ελκυστικό για τους connoisseurs της υψηλής ωρολογοποιίας και είναι ένα ρολόι που έγινε γνωστό χάρη στον “King of Cool”.

Το 1969, η TAG Heuer κυκλοφόρησε το θρυλικό ρολόι Monaco, ως τον πρώτο τετράγωνο αυτόματο χρονογράφο στην ιστορία των ρολογιών και τώρα, για να γιορτάσει την 50η επέτειο του, κυκλοφορεί ένα νέο μοντέλο περιορισμένης έκδοσης που ονομάζεται Monaco 50 μαζί με ένα ειδικό coffee table βιβλίο.

Το κλασικό ρολόι του 1969 είχε μια τετράγωνη κάσα, μπλε καντράν, κόκκινους και μπλε δείκτες και ήταν το πρώτο ανθεκτικό στο νερό ρολόι με αυτόματο χρονόγράφο.

Δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για το νέο Monaco 50, αλλά ο οίκος δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram που περιγράφει λεπτομερώς πόσο σπουδαίο είναι το ρολόι, από τη δημιουργία του μέχρι το πώς το λατρεύτηκε απο τον ηθοποιό και Θεό του στυλ, Steve McQueen.

Το βιβλίο ονομάζεται Paradoxical Superstar και περιέχει φωτογραφίες και σκίτσα του ρολογιού που δεν έχουν δημοσιευτεί μέχρι τώρα, ενώ ο πρόλογος του βιβλίου γράφτηκε από τον H. S. H. Prince Albert II του Μονακό.

Το Monaco 50 θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2019 και μπορείτε να το αποκτήσετε απο τα καταστήματα της TAG Heuer και online.

Share.

Comments are closed.