Η Swatch μόλις κυκλοφόρησε μια εξωπραγματική συλλογή ρολογιών!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αν ψάχνετε για ένα ρολόι που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και φυσικά να είναι προσιτό, η Swatch είναι η απάντηση. Η ελβετική μάρκα μόλις κυκλοφόρησε μια εξωπραγματική συλλογή ρολογιών, η οποία ονομάζεται Space Collection και αντλεί στοιχεία από τη NASA.

“Κάνουμε ένα τεράστιο άλμα με μια ολοκαίνουργια συλλογή που εμπνέεται από το διάστημα”, αναφέρει η Swatch στον ιστότοπο της. Εμπνευσμένη από πάθος για καινοτομία, η Space Collection περιλαμβάνει 5 ρολόγια εμπνευσμένα από τα ρούχα που φορούν τα μέλη του πληρώματος του διαστημικού λεωφορείου – καθένα από τα οποία διαθέτει το εμβληματικό λογότυπο «Worm» της NASA.

swatch

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλα τα ρολόγια είναι κατασκευασμένα από το καινοτόμο υλικό που ονομάζεται Βιοκεραμικό. Πρόκειται για ένα νέο υλικό, που αποτελεί μείγμα κεραμικού και πλαστικού βιολογικής προέλευσης – συγκεκριμένα τα 2/3 είναι κεραμικό και το 1/3 πλαστικό βιολογικής προέλευσης. Το πρωτοποριακό υλικό παρέχει μεγαλύτερη αντοχή και είναι, ταυτόχρονα, απαλό στην αφή. Με λίγα λόγια προστατεύει το περιβάλλον, εξασφαλίζει καλή ποιότητα και υπέροχο στυλ.

swatch

Όσον αφορά τα μοντέλα, έχουμε το Big Bold Chrono Extravehicular, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την εμβληματική λευκή διαστημική στολή της NASA, η οποία φορέθηκε για πρώτη φορά το 1983 από τους αστροναύτες Story Musgrave και Donald Peterson. Διαθέτει λευκή ματ κάσα 47 mm από βιοκεραμικό, πλαστικό τζάμι βιολογικής προέλευσης και διαγαλαξιακούς δείκτες που λάμπουν στο σκοτάδι.

To δεύτερο μοντέλο της συλλογής ονομάζεται Big Bold Chrono Launch και ανεβάζει τον σχεδιασμό της πορτοκαλί στολής Advanced Crew Escape Suit της NASA, γνωστή και ως Pumpkin Suit, σε άλλο επίπεδο. Διαθέτει γκρίζα ματ κάσα 47 mm από βιοκεραμικό, πλαστικό τζάμι βιολογικής προέλευσης και δείκτες που λάμπουν στο σκοτάδι.

swatch

Συνεχίζουμε με το μπλε μοντέλο της συλλογής, το οποίο ονομάζεται Big Bold Jumpsuit και είναι εμπνευσμένο από τις μπλε φόρμες που φορούν οι αστροναύτες της NASA κατά τη διάρκεια των καθημερινών τους δραστηριοτήτων. Διαθέτει πλαστικό τζάμι βιολογικής προέλευσης σε διαγαλαξιακό μπλε, καντράν τύπου καθρέφτη εμπνευσμένο από το αστρικό φως, λευκή ματ, μεταξένια κάσα 47 mm από βιοκεραμικό και την κορώνα στις 2 η ώρα.

swatch

Η συλλογή ολοκληρώνεται με τα μοντέλα Take Me to the Moon New Gent και Space Race Gent, τα οποία είναι και οι πιο προσιτές επιλογές.

Όλα τα μοντέλα της Space Collection είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα και στα καταστήματα της Swatch.


Διαβάστε επίσης: Η Swatch σου δίνει την δυνατότητα να τυλίξεις την Ελλάδα γύρω από τον καρπό σου!

Share.

Comments are closed.