Η Swatch και η OMEGA θα κυκλοφορήσουν ένα νέο MoonSwatch

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Swatch δημοσίευσε ένα teaser βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram για το επερχόμενο ρολόι “Mission to Moonshine Gold” — την τελευταία προσθήκη στη συλλογή MoonSwatch που έγινε σε συνεργασία με την OMEGA.

Μέχρι στιγμής η μάρκα ρολογιών δεν έχει δημοσιεύσει καμία επίσημη εικόνα για το νέο Speedmaster, ωστόσο, εικάζεται ότι το ρολόι πιθανότατα θα έχει το ίδιο σχέδιο με την υπόλοιπη συλλογή BIOCERAMIC Moon-Swatch, η οποία αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει ήδη 11 αναφορές του θρυλικού Speedmaster Moonwatch που φορέθηκε στο διάστημα το 1969 κατά τη διάρκεια της αποστολής Apollo 11.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ονομασία “Mission to Moonshine Gold” του ακυκλοφόρητου ρολογιού υποδεικνύει πως ο χρωματισμός της κάσας, της στεφάνης ή του καντράν θα είναι σε χρυσό τόνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Swatch (@swatch)

Τώρα, όσον αφορά το teaser βίντεο που κυκλοφόρησε, έχουμε πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας και τη διαθεσιμότητα του ρολογιού. Πιο συγκεκριμένα, το κομμάτι αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα σε επιλεγμένες τοποθεσίες στη Ζυρίχη, το Τόκιο, το Μιλάνο και το Λονδίνο.

Όσοι ενδιαφέρεστε παρακολουθήστε την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Swatch για περαιτέρω ενημερώσεις.


Διαβάστε επίσης: Τώρα μπορείς να αποκτήσεις το θρυλικό Moonwatch της Omega με 250 ευρώ!

Share.

Comments are closed.