Η Swatch αποκάλυψε και το 7ο ρολόι που είναι αφιερωμένο στον James Bond

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν αρκετές ημέρες σας αποκαλύψαμε τα 6 από τα 7 ρολόγια Swatch περιορισμένης έκδοσης που πρόκειται να κυκλοφορήσουν προς τιμήν της νέας ταινίας James Bond “No Time To Die”, τα οποία παίρνουν έμπνευση από έξι κλασικές ταινίες James Bond – Dr. No, On Her Majesty’s Secret Service, Moonraker, Licence to Kill, The World is Not Enough, και Casino Royale.

Τώρα, η Swatch αποκάλυψε και το έβδομο ρολόι της νέας συλλογής 007, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το”No Time To Die” και παίρνει έμπνευση από τον θρυλικό χαρακτήρα “Q”, ο οποίος είναι ο εγκέφαλος πίσω από τα εκπληκτικά gadgets του πράκτορα 007 – από τι συσκευές εντοπισμού, μέχρι τα μυστικά όπλα. Στην νέα ταινία τον “Q” θα συνεχίσει να υποδύεται ο Βρετανός ηθοποιός Μπεν Γουίσοου, ο οποίος συμμετείχε στο “Skyfall” και το “Spectre”.

To νέο ρολόι σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την σχεδιάστρια των κοστουμιών του “No Time To Die” και βασίζεται στην σειρά Skin Irony της Swatch, τα ρολόγια της οποίας διαθέτουν κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι. Συνοδεύεται από ένα καφέ δερμάτινο λουράκι με κόκκινες λεπτομέρειες στο περίγραμμα, και διαθέτει ένα διάφανο καντράν το οποίο αποκαλύπτει τον μηχανισμό του.

Το Q Swatch θα είναι διαθέσιμο στις 5 Μαρτίου στην επίσημη ιστοσελίδα της Swatch.


Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες εικόνες από το νέο James Bond sneaker της adidas

Share.

Comments are closed.