Η σειρά Stealth 300 Metres απο την LOCMAN

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Stealth 300 Metres είναι μια σειρά ρολογιών απο την LOCMAN με εξαιρετικό μηχανισμό εμπνευσμένα από στρατιωτικά αεροσκάφη αόρατα στα ραντάρ. Όλα τα εξαρτήματα τους έχουν σχεδιαστεί και ρυθμιστεί ώστε να παρέχουν εξαιρετικές τεχνικές επιδόσεις.

Η κάσα του Stealth 300 Metres Chronograph είναι από εξαιρετικά ελαφρύ τιτάνιο και AISI 316L ατσάλι, ακριβώς σαν αυτό χρησιμοποιείται στα ιατρικά εργαλεία. Τα βιδωτά κουμπιά αποτρέπουν την λειτουργία απο τυχαία επαφή και διαθέτουν διπλό δακτύλιο από σιλικόνη για να εξασφαλίζουν μέγιστη αντοχή στο νερό.

Το Stealth 300 Meters Carbon παρουσιάζει μια εντυπωσιακή κάσα από στερεό άνθρακα, ένα καντράν από ανθρακονήματα, ένα περίβλημα από τιτάνιο στο πίσω μέρος της κάσας και μια μηχανική αυτόματης περιέλιξης S.I.O. κίνηση. Η LOCMAN μπορεί να καυχηθεί για ένα μοναδικό ρεκόρ, που χρονολογείται από το 2003, ως ο πρώτος ωρολογοποιός που λανσάρισε μια κάσα από ανθρακονήματα για τα ρολόγια της.

Το Stealth 300 Meters Automatic τροφοδοτείται από μηχανική κίνηση με αυτονομία σχεδιασμένη από την Ιταλική Σχολή Ωρολογοποιίας. Ο χρονογράφος Stealth 300 Meters φιλοξενεί έναν υψηλής ποιότητας μηχανισμό μπαταρίας Ronda με οθόνη διπλού χρόνου, για παράδειγμα στην περίπτωση δύο ενεργειών που ξεκινούν την ίδια στιγμή αλλά αναπτύσσονται σε διαφορετικά διαστήματα.

Περισσότερες πληροφορίες για την συλλογή εδώ.

Share.

Comments are closed.