Η Panerai κυκλοφόρησε τρία στιβαρά ρολόγια για “βατραχανθρώπους”!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Panerai, η οποία είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις σχέσεις τις με το Βασιλικό Ιταλικό Ναυτικό, εντάχτηκε στην «οικογένεια» των U.S Navy SEALs κυκλοφορώντας τρία ολοκαίνουργια ρολόγια που συνεχίζουν την στρατιωτική κληρονομιά της.

Τα τρία νέα ρολόγια Submersible χαρακτηρίζονται ως όργανα με εξειδικευμένα χαρακτηριστικά κατάδυσης και έχουν εγκριθεί από την επίλεκτη στρατιωτική δύναμη.

Ξεκινάμε με το PAM01324 ps Carbotech Edition που περιορίζεται σε μόνο 162 κομμάτια. Αυτός ο αριθμός επιλέχθηκε για να τιμήσει το έτος ίδρυσης των Seals, το 1962. Η έκδοση Carbotech διαθέτει κάσα 44 mm κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από Carbotech, συμπεριλαμβανομένης της στεφάνης. Το καντράν από σφυρήλατο διαθέτει γκρι φωτεινές ενδείξεις και τονίζεται με χρυσοκίτρινο χρώμα κατά μήκος των δεικτών, στην ημερομηνία, στο υποκαντράν στην θέση 9, στις ενδείξεις στην στεφάνη και στην κορώνα.

Το κομμάτι τροφοδοτείται από τον αυτόματο μηχανισμό P.900 με αποθεματικό ισχύος 3 ημερών και είναι το  πρώτο ρολόι 44 mm από τη συλλογή Submersible που διαθέτει λειτουργία GMT. Φοριέται με μαύρο ιμάντα από καουτσούκ και στο πίσω μέρος της κάσας από τιτάνιο με επίστρωση DLC υπάρχει χαραγμένο το έμβλημα των U.S Navy SEALs.

Το επόμενο κομμάτι στην συλλογή είναι Submersible GMT Navy SEALs (PAM01323), ένα ρολόι με κάσα από ατσάλι 44mm και ντεγκραντέ ανθρακί καντράν με τις ίδιες χρυσοκίτρινες πινελιές στους δείκτες, στην ημερομηνία και στο δευτερεύον καντράν στην θέση 9, το οποίο είναι διαμορφωμένο με ομόκεντρους κύκλους για να μοιάζει με στόχο.

Αυτό το κομμάτι τροφοδοτείται επίσης από τον αυτόματο μηχανισμό P.900 με αποθεματικό ισχύος 3 ημερών και διαθέτει επίσης χαραγμένο το έμβλημα Navy SEALs στο πίσω μέρος της κάσας.

Τέλος υπάρχει το Submersible Navy SEALs Experience Edition (PAM01325), το οποίο στεγάζεται σε κάσα 47mm από ατσάλι με επίστρωση DLC και διαθέτει τις ίδιες χρυσοκίτρινες πινελιές με τα υπόλοιπα ρολόγια της συλλογής. Τροφοδοτείται από τον αυτόματο μηχανισμό P.9100/R, ο οποίος προσφέρει απόθεμα ισχύος 3 ημερών και περιλαμβάνει δύο εξελιγμένες επιπλοκές.

Αυτή η ειδική έκδοση Submersible περιορίζεται σε μόνο 20 κομμάτια, με κάθε αγοραστή να έχει πρόσβαση σε μια περιπέτεια που θα τον “βυθίσει” στην ιστορία των Navy SEAL και θα του δώσει την ευκαιρία να εκτεθεί στις αυστηρές σωματικές, συναισθηματικές και διανοητικές απαιτήσεις της εκπαίδευσης SEAL. Θα αντιμετωπίσει και θα ξεπεράσει τα προσωπικά όρια υπό την καθοδήγηση μερικών από τους πιο επίλεκτους πολεμιστές του κόσμου, μαζί με ένα όργανο Panerai που δημιουργήθηκε για να αντέχει στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα που μπορεί κανείς να φανταστεί.

Κάθε ένα από τα ρολόγια Submersible Navy SEALs Experience Edition θα σας δώσει πρόσβαση σε ένα ειδικό NFT που σχεδιάστηκε αποκλειστικά σε συνεργασία με τη Skygolpe.

Η συλλογή Submersible Navy SEALs κυκλοφορεί τώρα μέσω της Panerai, με τιμή 20.800 (PAM01324), 10.100 (PAM01323) και 57.500 δολάρια (PAM01325) αντίστοιχα.

PANERAI PAM01323
PANERAI PAM01324
PANERAI PAM01325

Διαβάστε επίσης: Ένα από τα πιο όμορφα και σπάνια ρολόγια Cartier που έχουν δημιουργηθεί

Share.

Comments are closed.