Η Omega πρόσθεσε δύο νέα εκπληκτικά ρολόγια στην σειρά Seamaster Aqua Terra

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το 2002, ο διάσημος ελβετικός οίκος Omega πρόσθεσε μια ιδιαίτερη συλλογή ρολογιών εντός της διάσημης οικογένειας Seamaster. Της έδωσε το όνομα “Aqua Terra” θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσει το πνεύμα των πρώτων μοντέλων Seamaster της Omega, τα οποία ήταν γνωστά για την αξιοπιστία τους τόσο στο νερό (aqua), όσο και στην ξηρά (terra).

Τώρα, η Omega πρόσθεσε δύο νέα μοντέλα στην σειρά Seamaster Aqua Terra, τα οποία διαθέτουν ένα μπλε και πράσινο καντράν, και αποδεικνύουν ότι η εν λόγω σειρά είναι από τις σπουδαιότερες του οίκου και συνεχίζει να εξελίσσεται ακόμα και 18 χρόνια αργότερα.

Τα δύο νέα ρολόγια έχουν τον κλασικό λιτό σχεδιασμό που έχουν όλα τα μοντέλα της εν λόγω σειράς, ο οποίος τα καθιστά ιδανικά για να φορεθούν τόσο στο γραφείο, όσο και σε μια επίσημη περίσταση. Διαθέτουν μια κάσα 41mm από ανοξείδωτο ατσάλι, έχουν αντοχή στο νερό στα 150 μέτρα και μπορεί κάποιος να επιλέξει μεταξύ ενός μπρασελέ και ενός δερμάτινου ιμάντα στο ίδιο χρώμα με το καντράν (πράσινο ή μπλε).

Όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα ρολόγια της Omega, τα δύο νέρα ρολόγια έχουν 5 χρόνια εγγύηση και στο εσωτερικό τους χτυπά ο μηχανισμός Master Chronometer Calibre 8900, ο οποίος έχει πιστοποιηθεί από το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Μετρολογίας (METAS), το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης της ωρολογοποιίας για την ακρίβεια, την απόδοση και την αντίσταση στον μαγνητισμό.

Η έκδοση με δερμάτινο ιμάντα διατίθεται στην τιμή των 5.400 δολαρίων, ενώ η έκδοση με μπρασελέ κοστίζει 5.700 δολάρια.

Περισσότερες πληροφορίες για την Omega εδώ.


Διαβάστε επίσης: Το ρολόι του Μάικλ Τζόρνταν που έκλεψε την παράσταση στο All-Star Game

Share.

Comments are closed.