Η OMEGA πρόσθεσε 3 απίστευτα ρολόγια στην συλλογή Constellation

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νωρίτερα φέτος, o ελβετικός οίκος OMEGA αναβίωσε ένα από τα εμβληματικά μοντέλα του, το Constellation, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1980 και διαθέτει μια κάσα με χαρακτηριστικό σχήμα, μια ιδιαίτερα διακοσμημένη στεφάνη και ένα μοντέρνο μπρασελέ. Τώρα ο οίκος αποφάσισε να επεκτείνει την σειρά Constellation με νέα ρολόγια, τα οποία διαθέτουν μεγαλύτερη κάσα, πιο σπορ εμφάνιση και έναν ισχυρό μηχανισμό στο εσωτερικό τους.

Τα νέα ρολόγια της συλλογής OMEGA Constellation Gents διαθέτουν μια κάσα με διάμετρο 41mm, η οποία μπορεί να είναι κατασκευασμένη από ατσάλι, από χρυσό 18Κ, ή από χρυσό Sedna (ένα κράμα που αποτελείται από χρυσό, χαλκό και παλλάδιο). Τα ρολόγια διαθέτουν κεραμικές στεφάνες, η οποίες φέρουν ρωμαϊκούς αριθμούς κατασκευασμένους είτε από OMEGA Ceragold είτε από Liquidmetal.

Ενώ έχουν διατηρηθεί πολλά από τα σχεδιαστικά στοιχεία του Constellation, όπως οι λεπτομέρειες πάνω στην στεφάνη και τα μισοφέγγαρα που δημιουργούνται στις 2 άκρες της κάσας, ο οίκος έχει εφαρμόσει μια σειρά από καινοτόμες αλλαγές.

Στα OMEGA Constellation Co-Axial Master Chronometer 41mm οι άκρες της κάσας είναι πιο αιχμηρές για μια πιο κομψή εμφάνιση, ενώ οι δείκτες και οι ενδείξεις έχουν πιο λεπτό σχεδιασμό. Τα περισσότερα μοντέλα της συλλογής διαθέτουν δερμάτινους ιμάντες που φέρουν μια αντιβακτηριακή επένδυση από καουτσούκ, ωστόσο, μπορούν να διατεθούν και με τον μπρασελέ που έχουν τα μοντέλα των 39mm, στο αντίστοιχο μέγεθος των 41mm.

H τροφοδοσία των ρολογιών γίνεται από τον αυτόματο μηχανισμό OMEGA Master Co-Axial Caliber 8900/8901, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με διπλό βαρέλι, επιτρέποντας 60 ώρες απόθεμα ισχύος και καλύτερη κατανομή ενέργειας. Ο μηχανισμός αυτός είναι ορατός από το πίσω μέρος της κάσας.

Η νέα συλλογή OMEGA Constellation 41mm θα είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο και οι τιμές των ρολογιών ξεκινούν απο 6.300 ευρώ για το μοντέλο με κάσα από ατσάλι, 20.900 ευρώ για το μοντέλο με κάσα από κίτρινο χρυσό και 20.900 ευρώ για το μοντελο με κάσα από χρυσό Sedna .

Περισσότερες πληροφορίες στηνεπίσημη ιστοσελίδα της Omega εδώ.

Διαβάστε επίσης: Το νέο καταδυτικό ρολόι της Tudor είναι αυτό που θες!

Share.

Comments are closed.