Η Omega παρουσιάζει το νέο ρολόι London Seamaster

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η αγαπημένη μάρκα ρολογιών του James Bond, Omega, μόλις αποκάλυψε μια νέα, εμπνευσμένη από το Λονδίνο έκδοση του κλασικού ρολογιού Seamaster και είναι ένα ρολόι απαράμμιλης ομορφιάς

Σήμερα, σε μια εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Berkshire, στο Cliveden House, ο ελβετικός οίκος υψηλής ωρολογοποιίας Omega αποκάλυψε ένα καινούργιο ρολόι με την κατάλληλη βρετανική γοητεία.

Μια νέα κομψή έκδοση του κλασικού ρολογιού καταδύσεων Seamaster της Omega, είναι η περιορισμένη έκδοση – The Seamaster London – η οποία θα είναι διαθέσιμη αργότερα αυτό τον χειμώνα αποκλειστικά στις boutique της Omega.

Το Seamaster London είναι ένα λεπτό, εύχρηστο, καθημερινό ρολόι, το οποίο στεγάζει έναν εξαιρετικά ακριβή και αντι-μαγνητικό μηχανισμό Caliber 8800, ο ​​οποίος είναι ορατός μέσα από το κρύσταλο απο ζαφείρι στην πίσω μεριά της κασας.

Τελειωμένο με έναν navy ιμάντα απο αλιγάτορα, με κάσα από συμπαγές ανοξείδωτο ατσάλι και δεικτες από λευκό χρυσό, αυτό το ρολόι είναι ακριβώς αυτο που μπορεί να συνεργαστεί άψογα με το κοστούμι σας στην πόλη – το οποίο το κάνει ακόμα πιο κατάλληλο η αναφορά στο Λονδίνο, η οποία είναι χαραγμένη με λέιζερ στον εσωτερικό δακτύλιο της πίσω όψης της κάσας.

Απλά πανέμορφο…

Περισσότερες πληροφορίες για την Omega εδώ.

Share.

Comments are closed.