Η νέα συλλογή Breitling Premier

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Είναι πραγματικά δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι έχουν περάσει μόλις 12 μήνες από τότε που ο Georges Kern ανέλαβε καθήκοντα ως CEO της Breitling, υποσχόμενος με το επιτελείο του να επιταχύνει την ανάπτυξη προϊόντων της εταιρείας και παράλληλα να απλοποιήσει την γκάμα της, σε μια προσπάθεια να φτάσουν και τον νεότερο καταναλωτή ο οποίος εστιάζει στο στυλ.

1940s Breitling Premier vintage advertisement PPR/Breitling)

Σήμερα στο Λονδίνο η μάρκα εισάγει μια επανάληψη της “αεροπορικής” συλλογής της Premier,η οποία λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 1943 και διακρίνεται σταθερά για τη λεπτότητα και τη διακριτικότητά της. Η νέα συλλογή αποτελείται απο τέσσερα εξαιρετικά κομψά νέα ρολόγια τα οποία είναι το B01 Chronograph 42, το Chronograph 42, το Automatic 40, και το Automatic Day-Date 40.

Ίσως αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο από τα τέσσερα είναι το Premier B01 Chrono, ένα αισθητικά όμορφο ρολόι με τιμή στα 8.400 δολάρια, που το καθιστά ιδιαίτερα ανταγωνιστικό απέναντι σε εταιρείες όπως η Rolex, η JLC και η IWC.

Είναι εντυπωσιακό το πώς η Breitling έχει επικαιροποιήσει την ταυτότητά της και τη σαφήνεια του μηνύματός της και έχει περιορίσει τη διανομή της σε λιγότερα καταστήματα, με υψηλότερες προοπτικές. Όλα αυτά τα στοιχεία σε συνδυασμό μπορούν να αποτελέσουν μία ισχυρή βάση για την εμπορική επιτυχία της συλλογής Premier.

Συνολικά, η συλλογή αποτελεί μια ξεκάθαρη υπενθύμιση των εντυπωσιακών βημάτων της Breitling υπο τον Kern. Στη διάσκεψη της Breitling, ο CEO μίλησε για την καθαρή πορεία που η μάρκα ελπίζει να σφυρηλατήσει στη σύγχρονη αγορά.

Share.

Comments are closed.