Η μέδουσα MB&F HM7 Aquapod, έγινε πράσινη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το 2017 ο δαιμόνιος Maximilian Büsser και οι φίλοι του – εξού και το όνομα MB&F (Maximilian Büsser & Friends) είχε εντυπωσιάσει τους πάντες με ένα εξωπραγματικό ρολόι που θύμιζε εξωγήινο ον ή πλάσμα του βυθού. Το HM7 Aquapod είχε κυκλοφορήσει σε δύο συλλεκτικές εκδόσεις: 66 κομμάτια από ροζ χρυσό 18Κ και 33 κομμάτια από τιτάνιο με μπλε στεφάνη. Σύμφωνα με τους δημιουργούς, από την πρώτη έκδοση έχουν ήδη παραδοθεί 45 ρολόγια και τα υπόλοιπα είναι υπό κατασκευή, ενώ τα μπλε μοντέλα από τιτάνιο ξεπούλησαν αμέσως. Τώρα, το Horological Machine No. 7 Aquapod, επιστρέφει δριμύτερο, με πράσινη αμφίεση.

Με εντυπωσιακή διάμετρο 53,8 χιλιοστών, το νέο Aquapod είναι και πάλι φτιαγμένο από τιτάνιο βαθμού σκληρότητας 5 και κυκλοφορεί σε 50 συλλεκτικά αντίτυπα που επίσης αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα. Η πολύ ξεχωριστή πράσινη στεφάνη του διαθέτει ειδική ένθεση από κρύσταλλο ζαφειριού και ταιριάζει χρωματικά με τις πράσινες φωσφορίζουσες λεπτομέρειες στο καντράν.

Στο εσωτερικό του κελύφους από τιτάνιο και κρύσταλλο λειτουργεί ο εντελώς αντισυμβατικός αυτόματος Caliber HM7, ο οποίος έχει την ίδια ομόκεντρη και κάθετη δομή όπως μία μέδουσα. Ο ρότοράς του σε σχήμα πλοκαμιών ρυθμίζεται από ένα ιπτάμενο tourbillon 60 δευτερολέπτων.

 

Το μοναδικό του μειονέκτημα αυτού του μηχανικού αριστουργήματος, είναι ότι θα πρέπει να διαθέτετε 100.000 ευρώ για να το αποκτήσετε.

Share.

Comments are closed.