Η Hublot επανέφερε το ρολόι που την έκανε διάσημη πριν από 40 χρόνια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν από 40 χρόνια, ο ιδρυτής της Hublot, Carlo Crocco, δημιούργησε ένα ρολόι που έφερε την επανάσταση στον κόσμο της ωρολογοποιίας και έβαλε τα θεμέλια στο να γίνει ο οίκος αυτό που είναι σήμερα. Το ρολόι διέθετε μια χρυσή κάσα και συνοδευόταν από ένα λουράκι από καουτσούκ, που ήταν μια αρκετά μη συμβατική προσέγγιση για την ωρολογοποιία εκείνη την εποχή.

Η απόφαση του Crocco να συνδυάσει ένα πολύτιμο μέταλλο, με ένα υλικό που χρησιμοποιούνταν μόνο σε ρολόγια που η τιμή τους ήταν πολύ χαμηλή, βασίστηκε στην ανάγκη για ευελιξία και ευκολία χρήσης, και ήταν ο λόγος που έδω και 40 χρόνια ο οίκος είναι γνωστός για το γεγονός ότι πρεσβεύει το fusion.

Το Classic Original της Hublot, ήταν ένα μοντέρνο ρολόι που έσπασε όλους τους κανόνες και εκτόξευσε την δημοφιλία της μάρκας. Τώρα, 40 χρόνια μετά, η Hublot αποφάσισε να επαναφέρει το θρυλικό αυτό ρολόι, κυκλοφορώντας το μοντέλο Classic Fusion 40 Years Anniversary με κάσα κατασκευασμένη από τρία διαφορετικά υλικά: κίτρινο χρυσό 18Κ, τιτάνιο και μαύρο κεραμικό. Τα τρία μοντέλα είναι περιορισμένες εκδόσεις, και σύμφωνα με τον οίκο θα κυκλοφορήσουν 200 μοντέλα απο τιτάνιο, 200 μοντέλα από μαύρο κεραμικό και 100 μοντέλα από κίτρινο χρυσό.

Τα ρολόγια διαθέτουν κάσα με διάμετρο 45 mm, αδιάβροχη στα 100 μέτρα, και την γνώριμη στεφάνη με τις εμφανείς βίδες σε σχήμα Η. Το καντράν και στα τρία μοντέλα είναι από μαύρη γυαλιστερή λάκα και διαθέτει τρεις δείκτες, το όνομα της μάρκας και το λογότυπο Η της Hublot.

Τα νέα ρολόγια τροφοδοτούνται από τον Calibre Hublot HUB1112, έναν αυτόματο μηχανισμό που βασίζεται στον SW300-1, λειτουργεί με συχνότητα 4 Hz (28.800 ταλαντώσεις/ώρα) και προσφέρει 42 ώρες απόθεμα ισχύος.

Η παράδοση συνεχίζεται και στα τρία νέα μοντέλα, καθώς συνοδεύονται από ένα λουράκι από μαύρο καουτσούκ με τριπλό αναδιπλούμενο κούμπωμα. Όσον αφορά τις τιμές των HUBLOT Classic Fusion 40 Υears Αnniversary, το μοντέλο από τιτάνιο κοστίζει 8.200 ευρώ, το μοντελο από μαύρο κεραμικό 10.300 ευρώ και το μοντέλο από κίτρινο χρυσό 24.800 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Hublot εδώ.


Διαβάστε επίσης: Ακόμα ένα απίστευτο ρολόι από την συνεργασία της Hublot με τον Γιότζι Γιαμαμότο

Share.

Comments are closed.