Η G-SHOCK μόλις κυκλοφόρησε ένα ρολόι αφιερωμένο στον Αφρικανικό πύθωνα των βράχων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Casio G-SHOCK συνεργάστηκε για δεύτερη φορά με τον Wildlife Promising, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό αφιερωμένο στην προστασία της άγριας ζωής στην Αφρική, και το αποτέλεσμα ήταν ένα μοντέλο περιορισμένη έκδοσης της σειράς MT-G.

Το νέο μοντέλο MTGB1000WLP1 παίρνει έμπνευση από τον Αφρικανικό πύθωνα των βράχων και διαθέτει ένα καφέ, μαύρο και χρυσό μοτίβο στο λουράκι, την κάσα και την στεφάνη, που έγινε με χάραξη λέιζερ, με σκοπό να θυμίζει το δέρμα του μεγαλύτερου πύθωνα της Αφρικής.

Οι επιρροές από τον Αφρικανικό πύθωνα των βράχων και τον οργανισμό Wildlife Promising είναι εμφανείς σε όλο τον σχεδιασμό του νέου μοντέλου. Ο δείκτης των δευτερολέπτων φέρει έντονο κόκκινο χρώμα, όπως αυτό της γλώσσας του φιδιού, ενώ ο δείκτης στο υποκαντράν στην θέση 9, έχει το ίδιο τριγωνικό σχέδιο με αυτό που υπάρχει πάνω στο κεφάλι του τεράστιου φιδιού. Η επωνυμία Wildlife Promising υπάρχει στο λουράκι, αλλά και στο πίσω μέρος της κάσας με την μορφή λογοτύπου, δίπλα στο οποίο υπάρχει χαραγμένο το σύνθημα “Love The Sea And The Earth”.

Το MTGB1000WLP1 διατηρεί τα ίδια κορυφαία χαρακτηριστικά του βασικού μοντέλου MTGB1000, όπως Bluetooth, το οποίο επιτρέπει τον συγχρονισμό με την εφαρμογή G-Shock Connected, τεχνολογία ραδιοσημάτων (Multi-Band 6), Tough Solar ενέργεια, κρύσταλλο από ζαφείρι ανθεκτικό στις γρατσουνιές και πολλά άλλα.

Το MTGB1000WLP1 περιορισμένης έκδοσης διαθέτει επίσης τυπική τεχνολογία G-SHOCK όπως:

  • Triple G Resist (αντοχή σε κραδασμούς, κρούση και φυγόκεντρες δυνάμεις)
  • Πλήρως αυτόματο φως LED
  • Αντοχή στο νερό στα 200 μέτρα
  • Χρονόμετρο και χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης
  • 5 ξυπνητήρια
  • Πλήρες αυτόματο ημερολόγιο
  • Παγκόσμια ώρα (39 Time Zones/ 27Cities + UTC)

Το MTGB1000WLP1 θα είναι διαθέσιμο τον Δεκέμβριο του 2020 στα καταστήματα λιανικής της G-Shock, το κατάστημα της μάρκας στο Soho και στο gshock.com. Η τιμή του θα είναι 1.300 δολάρια.


Διαβάστε επίσης: Η G-SHOCK μόλις κυκλοφόρησε 5 στιβαρά ρολόγια που κοστίζουν ελάχιστα χρήματα

Share.

Comments are closed.