Η G-Shock μόλις κυκλοφόρησε δύο νέα καταδυτικά μοντέλα Frogman

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, η “οικογένεια” G-Shock της Casio διαθέτει στιβαρά ρολόγια που είναι τόσο εντυπωσιακά όσο και ανθεκτικά, καθώς μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε συνθήκη, ενώ είναι αρκετά προσιτά.

Πρόσφατα η ιαπωνική μάρκα κυκλοφόρησε δύο νέα καταδυτικά μοντέλα Frogman, τα οποία διαθέτουν αναλογικό καντράν και μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι με συνδέσμους ρητίνης για εξοικονόμηση βάρους. Ως μέρος της επαγγελματικής σειράς Master of G της G-Shock, και τα δύο διαθέτουν έναν μηχανισμό επέκτασης στο κούμπωμα του μπρασελέ, ο οποίος τους επιτρέπει να φορεθούν πάνω από στολές κατάδυσης.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν τον ασύμμετρο σχεδιασμό του Frogman που πρωτοκυκλοφόρησε το 1993 και έχουν κάσα που είναι ενισχυμένη με ίνες άνθρακα και προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα και αντοχή στο νερό – είναι πιστοποιημένη με τα κριτήρια ISO για κατάδυση στα 200 μέτρα.

Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το GWF-A1000C διαθέτει μπλε στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη ιόντων, μπλε καντράν, κίτρινο δείκτη των δευτερολέπτων, δύο υποκαντράν για τους χρόνους κατάδυσης και τις παλίρροιες, και φωσφορίζοντες δείκτες και ενδείξεις για μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα σε μεγάλα βάθη. Το GWF-A1000XC από την άλλη, διαθέτει στεφάνη από ανθρακονήματα, μαύρο καντράν, πορτοκαλί δείκτη των δευετρολέπτων, δύο υποκαντράν για τους χρόνους κατάδυσης και τις παλίρροιες, και φωσφορίζοντες δείκτες και ενδείξεις.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν Bluetooth, το οποίο επιτρέπει τον συγχρονισμό με την εφαρμογή G-Shock Connected, αλλά και την ρύθμιση Tide Point, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν από μια λίστα 3.000 καταδυτικών σημείων σε όλο τον κόσμο ή ακόμη και να προσθέσουν ένα νέο.

Και τα δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα για αγορά στην επίσημη ιστοσελίδα της G-SHOCK UK, με τιμή 1.274 δολάρια και 1.628 δολάρια αντίστοιχα.


Διαβάστε επίσης: 6 ρολόγια που “γεννήθηκαν” για να ζουν στο… απέραντο γαλάζιο!

Share.

Comments are closed.