Η Bell & Ross δημιούργησε ένα από τα πιο όμορφα καταδυτικά ρολόγια που έχουμε δει

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η εξερεύνηση του ωκεανού περιλαμβάνει καταδύσεις σε μεγάλα βάθη όπου η πίεση είναι αυξημένη. Έτσι, όταν η ευκρίνεια και τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι θέμα επιβίωσης σε αυτά τα περιβάλλοντα, τα καταδυτικά ρολόγια της Bell & Ross είναι η ιδανική λύση, καθώς είναι ευανάγνωστα, λειτουργικά, ακριβή, αξιόπιστα, και είναι σε θέση να βοηθήσουν αποτελεσματικά τους δύτες σε όλες τις περιστάσεις.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί το μοντέλο BR 03-92 Diver που πρόσφατα κυκλοφόρησε η μάρκα, του οποίου η κάσα είναι κατασκευασμένη από μπρούντζο, ένα υλικό που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στα πλοία λόγω της μεγάλης αντοχής του στη διάβρωση. Το πιο σημαντικό ωστόσο, είναι ότι ο μπρούντζος προσφέρει κάτι διαφορετικό: ένα τολμηρό χρώμα που αλλάζει με την πάροδο του χρόνου με τη μοναδική πατίνα που αναπτύσσεται στην επιφάνεια του μετάλλου.

Το πανέμορφο ρολόι προσφέρει εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και διαθέτει μια κάσα 42mm με αντοχή σε βάθος 300 μέτρων, ένα σκούρο μπλε καντράν, δείκτες και ενδείξεις με επικάλυψη Superluminova για μέγιστη ευκρίνεια, ενώ στο εσωτερικό του χτυπά ο αυτόματος μηχανισμός calibre BR-CAL.302.

Συνοδεύεται από ένα λουράκι από δέρμα μοσχαριού σε σκούρο μπλε χρώμα και είναι μια περιορισμένη έκδοση 200 τεμαχίων. Η τιμή του ανέρχεται στα 3.990 δολάρια.


Διαβάστε επίσης: Το British Army X G-SHOCK Mudmaster είναι ένα ρολόι έτοιμο για μάχη!

Share.

Comments are closed.