Ένας νέος “πρίγκιπας” εισήλθε στο παλάτι της IWC

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για πρώτη φορά, η IWC παρουσιάζει την πατενταρισμένη λειτουργία Timezoner στη σχεδιαστική γραμμή των ειδικών της εκδόσεων “Le Petit Prince”. Το Pilot’s Watch Timezoner Edition “Le Petit Prince” διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό 1.500 τεμαχίων περιλαμβάνει μπλε καντράν και city ring από μπλε κεραμικό.

Η Timezoner έκδοση του “Le Petit Prince” της οικογένειας ρολογιών Pilot (Ref. IW395503) διαθέτει κάσα με διάμετρο 46 mm από ανοξείδωτο ατσάλι, καντράν σε χρώμα midnight-blue, city ring κατασκευασμένο από μπλε κεραμικό καθώς και δείκτες και αριθμητικά με φωσφορίζουσα επίστρωση.

Courtesy of IWC

Η παντενταρισμένη λειτουργία Timezoner σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε ζώνες ώρας με εύκολο τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πιέσετε την στεφάνη, να την περιστρέψετε στην επιθυμητή τοποθεσία και να την αφήσετε. Άλλωστε, τα ονόματα των πόλεων κάνουν την πλοήγηση ακόμα πιο εύκολη. Ο πανενταρισμένος μηχανισμός Timezoner λειτουργεί χωρίς να διακόπτει τη λειτουργία του ρολογιού. Έτσι, δεν θα χάσετε ποτέ ούτε ένα δευτερόλεπτο.

Το ρολόι τροφοδοτείται από τον μηχανισμό 82760 που έχει κατασκευάσει η IWC. O ανθεκτικός μηχανισμός υψηλής ακρίβειας περιλαμβάνει αμφίδρομο σύστημα κουρδίσματος Pellaton. Ενισχυμένο από πρακτικώς άφθαρτα μέρη από κεραμικό οξειδίου του ζιρκονίου, διαθέτει απόθεμα ενέργειας 60 ωρών, ενώ το διαφανές γυαλί στο πίσω μέρος της κάσας, σας επιτρέπει να βλέπετε τον διακοσμημένο μηχανισμό του ρολογιού.

Courtesy of IWC

To Pilot’s Watch Timezoner Edition “Le Petit Prince” είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα της IWC στην τιμή των 15.600 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Διαβάστε επίσης: Δείτε τα ρολόγια που φορούσαν 7 πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών

Share.

Comments are closed.