Ένα στιβαρό ρολόι από την G-Shock που θα ζήλευε ακόμα και ο James Bond

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αρκετή ιαπωνική τεχνογνωσία, μπόλικη καινοτομία και ένας άκρως ανθεκτικός χαρακτήρας, είναι τα τρία βασικά συστατικά των ρολογιών της G-Shock, τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν σχεδόν σε οποιαδήποτε συνθήκη, είναι πολύ προσιτά, και έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό παγκοσμίως.

Η ιαπωνική εταιρεία ωρολογοποιίας, για την οποία τρέφουμε μεγάλη αγάπη, κυκλοφόρησε πάρα πολλά όμορφα μοντέλα το 2020, τα περισσότερα από τα οποία σας παρουσιάσαμε εδώ στο Perpetual, με τελευταίο το G-SHOCK 6900 που έγινε σε συνεργασία με τον διάσημο καλλιτέχνη Τζον Μάγιερ και το HONDIKEE.

Ένα μοντέλο ωστόσο που τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή μας είναι το Mudmaster που έγινε σε συνεργασία με την κορυφαία μάρκα snowboard, Burton, το οποίο παίρνει έμπνευση από τα χιονισμένα δέντρα στα δάση της Βρετανικής Κολούμπια του Καναδά, όπως αυτά αποθανατίστηκαν από τον διάσημο φωτογράφο Dean Blotto Grey.

Ο λόγος για το GGB100BTN-1A, το οποίο, όπως και όλα τα μοντέλα της G-Shock, είναι ένα στιβαρό και ανθεκτικό ρολόι που μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε συνθήκη και να το υποβάλλουν, συμπεριλαμβανομένων των χιονισμένων ορεινών πλαγιών που έρχονται αντιμέτωποι οι επαγγελματίες snowboarders.

Το GGB100BTN-1A διαθέτει έναν ιμάντα που φέρει ένα εντυπωσιακό ασπρόμαυρο μοτίβο και μια κάσα που έρχεται σε απόλυτη αρμονία με τον ιμάντα, ενώ έχει πάνω της τα λογότυπα της G-Shock και της Burton. Το ρολόι διαθέτει την δομή Carbon Core Guard, η οποία αποτελείται από τρεις δακτύλιους από ίνες άνθρακα που προσφέρουν αντοχή στην εξαιρετικά ελαφριά κάσα, και μεγάλα κουμπιά τα οποία εξασφαλίζουν εύκολη λειτουργία ακόμα και όταν κάποιος φοράει γάντια.

Όσον αφορά τις λειτουργίες, το ρολόι έχει:

  • Bluetooth, το οποίο επιτρέπει τον συγχρονισμό με την εφαρμογή G-Shock Connected
  • Εντοπισμό θέσης, δεδομένα ανατολής και δύσης του ηλίου, βηματομετρητή
  • Πυξίδα, θερμόμετρο, υψόμετρο / βαρόμετρο και επιταχυνσιόμετρο
  • Αντοχή στο νερό στα 200 μέτρα και αντοχή σε κρούση
  • Χρονόμετρο και χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης
  • 5 ξυπνητήρια
  • Πλήρες αυτόματο ημερολόγιο
  • Παγκόσμια ώρα

Το GGB100BTN-1A είναι διαθέσιμο αυτή την στιγμή στην επίσημη ιστοσελίδα της G-SHOCK εδώ και κοστίζει 440 δολάρια.


Διαβάστε επίσης: Ο διάσημος συλλέκτης Τζον Μάγιερ σχεδίασε ένα G-Shock που θα γίνει sold-out!

Share.

Comments are closed.