Ένα ρολόι που θα έκανε τον James Bond να παρατήσει το Omega του!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Panerai είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες ωρολογοποιίας παγκοσμιώς και κατάφερε να δημιουργήσει πρωτοποριακά ρολόγια, τα οποία πρωταγωνίστησαν στην αγορά και δημιούργησαν μια νέα τάση, η οποία ήθελε τα ρολόγια να διαθέτουν πολύ μεγαλύτερη κάσα.

Τα ρολόγια της Panerai είναι γνωστά για τις στρατιωτικές τους ρίζες, καθώς το εμπορικό σήμα που ιδρύθηκε στην Φλωρεντία της Ιταλίας, αρχικά προμήθευε το Βασιλικό Ιταλικό Ναυτικό με ρολόγια που ήταν ικανά να επιβιώνουν κάτω από το νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά και σε πολεμικές ζώνες.

Η συλλογή ρολογιών Luminor της Officine Panerai είναι άμεσα αναγνωρίσιμη ακόμη και από κάποιον που γνωρίζει σχετικά λίγα για την υψηλή ωρολογοποιία, λόγω του χαρακτηριστικού σχεδίου της κάσας. Πρόσφατα ο οίκος απόφάσισε να διευρύνει την εν λόγω συλλογή του, δημιουργώντας ένα ρολόι το οποίο θα δελέαζε ακόμα και τον James Bond και θα τον έκανε να αφήσει στην άκρη το Omega του.

Μιλάμε για το Luminor Marina Carbotech, του οποίου η κάσα δημιουργήθηκε από το πολύ ανθεκτικό και ελαφρύ υλικό Carbotech της Panerai, πράγμα που σημαίνει ότι η κάσα των 44mm ζυγίζει μόλις 96 γραμμάρια.

Όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς Luminor, το νέο ρολόι διαθέτει επικάλυψη Super-LumiNova στους δείκτες και τις ενδείξεις για μέγιστη αναγνωσιμότητα στο σκοτάδι, έχει αντοχή στο νερό σε βάθος έως και 300 μέτρα, και συνοδεύεται από έναν ιμάντα ανθεκτικό στο νερό. Η Panerai προσφέρει επίσης έναν μαύρο ιμάντα από καουτσούκ.

Στο εσωτερικό του ρολογιού χτυπά ο caliber P99010 της Panerai, ο οποίος έχει πάχος μόλις 6mm και υπόσχεται ένα απόθεμα ισχύος 3 ημερών.

 

Το Luminor Marina Carbotech αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, με την αξία να ανέρχεται στα 12.800 δολάρια.


Διαβάστε επίσης: 7 νέα ρολόγια Swatch αφιερωμένα στον James Bond – Θα γίνουν sold out!

Share.

Comments are closed.