Ένα ρολόι περιορισμένης έκδοσης για σένα που θέλεις να ξεχωρίζεις από το πλήθος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θα ήταν λάθος να μην σας παρουσιάσουμε το νέο ρολόι της Bulgari, καθώς πρόκειται για ένα μοντέλο που κατασκευάστηκε σε συνεργασία με το The Rake και το Revolution, και έχει γίνει ήδη ανάρπαστο από τους λάτρεις της ωρολογοποιίας.

Πρόκειται για μία νέα έκδοση του Octo Finissimo chronograph GMT, η οποία είναι κατασκευασμένη από μαύρο κεραμικό, διαθέτει ένα καντράν που είναι πλήρως επικαλυμμένο με Super-LumiNova και ονομάζεται “Nuclear Option”. Είναι η τρίτη φορά που η Bulgari συνεργάζεται με τις δύο εταιρείες για ένα ρολόι περιορισμένης έκδοσης, η πρώτη ωστόσο που κυκλοφορούν το Octo Finissimo chronograph GMT από ένα ελαφρύ υλικό, όπως το κεραμικό.

Bvlgari Octo Finissimo Ceramic Chronograph GMT “Nuclear Option” for Revolution and The Rake (δεξιά) και το Bvlgari Octo Finissimo Chronograph GMT “White Light” του 2020. (© Revolution)

Το νέο ρολόι διαθέτει ματ επιφάνειες στην κάσα και την στεφάνη, για να έρχεται σε όμορφη αντίθεση με το φωτεινό καντράν, το οποίο διαθέτει ένα υποκαντράν με 24ωρη ένδειξη GMT στην θέση 3, τα μικρά δευτερόλεπτα σε ένα υποκαντράν στην θέση 9 και έναν 30λεπτο αθροιστή στην θέση 6.

© Revolution

Σε ιδιαίτερο σχήμα που δεν είναι ούτε τετράγωνο, ούτε στρογγυλό, αλλά οκτάγωνο (εξού και Octo), φιλοξενεί στο εσωτερικό έναν εξίσου υπέρλεπτο αυτόματο μηχανισμό, τον BVL 318, ο οποίος έχει πάχος μόλις 3,3 mm και προσφέρει απόθεμα ισχύος 55 ωρών.

Λόγω του εξαιρετικά φωτεινού καντράν, το οποίο μοιάζει με οθόνη LED, δεν είναι ένα ρολόι για κάποιον που δεν θέλει να γίνει αντιληπτός σε έναν σκοτεινό χώρο, όπως ένα κλαμπ, αλλά για όποιον θέλει να ξεχωρίζει από το πλήθος, ακόμα και στο σκοτάδι.

Το Octo Finissimo Ceramic Chronograph GMT “Nuclear Option” έχει γίνει ήδη sold out, δεδομένου ότι μόνο 30 τεμάχια δημιουργήθηκαν, υπάρχει ωστόσο λίστα αναμονής στην ιστοσελίδα της Revolution εδώ.


Διαβάστε επίσης: Η TAG Heuer κυκλοφόρησε ένα καταδυτικό ρολόι που φορούσε ο James Bond

Share.

Comments are closed.