Ένα ρολόι από την Casio που θα αγαπήσουν όλοι οι οπαδοί των 80’s!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Pac-Man, το οποίο θεωρείται το δημοφιλέστερο arcade game όλων των εποχών, επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι μέσω ενός ρολογιού που δημιούργησε η Casio, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει πολλούς από εσάς να νοσταλγήσετε τα παιδικά σας χρόνια.

Η διάσημη ιαπωνική μάρκα συνεργάστηκε με την Namco που κυκλοφόρησε το ρετρό παιχνίδι το 1980, για την δημιουργία του vintage ψηφιακού ρολογιού A100WEPC. Το νέο μοντέλο βασίζεται στο κλασικό ψηφιακό ρολόι F-100 της Casio, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1978 και είχε θεωρηθεί ως ένα από τα πιο high-tech ρολόγια της εποχής.

Το A100WEPC διαθέτει τα τέσσερα αξιοσημείωτα κουμπιά του προγόνου του, καθώς και το λογότυπο “illuminator”, ενώ το καντράν του ουσιαστικά αντιγράφει την game screen του arcade παιχνιδιού, μαζί με τον Pac-Man και τα τέσσερα χαρακτηριστικά φαντασματάκια. Ο σχεδιασμός του παιχνιδιού αποτυπώθηκε και στον ιμάντα του ρολογιού, στο πάνω μέρος του οποίου βλέπουμε τα φαντάσματα να κυνηγούν τον Pac-Man, ενώ στο κάτω μέρος βλέπουμε τον Pac-Man να κυνηγά τα φαντάσματα αφού φάει ένα σφαιρίδιο ισχύος.

Από τις 21 Αυγούστου, οι οπαδοί του Pac-Man και της Casio θα μπορούν να αγοράσουν το special edition ρολόι για περίπου 110 δολάρια.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Διαβάστε επίσης: Δείτε το ρολόι που κέρδισε τον διαγωνισμό της Seiko – Πήρε πάνω από 8 εκατ. ψήφους!

Share.

Comments are closed.