Ένα ρολόι 240.000 ευρώ που μοιάζει πραγματικά με διαστημόπλοιο!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η μάρκα υψηλής ωρολογοποιίας Urwerk βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή της φουτουριστικής μηχανικής ωρολογοποιίας εδώ και 25 χρόνια, δημιουργώντας μια σειρά από μοντέλα που διαθέτουν έναν “αλλόκοτο” σχεδιασμό.

Το 2021 η μάρκα παρουσίασε το Urwerk UR-112 Aggregat, ένα μοντέλο εξαιρετικής μηχανικής πολυπλοκότητας και κομψής σχεδίασης που σφυρηλατήθηκε για τη συλλογή Special Projects. Τώρα, η Unreck επιστρέφει με ένα δεύτερο μοντέλο, το οποίο ονομάζεται UR-112 Aggregat Odyssée και σε σχέση με τον προκάτοχο του διαθέτει έναν πιο έντονο και εντυπωσιακό χαρακτήρα, χάρη στις γυαλισμένες επιφάνειες.

Urwerk

Το νέο μοντέλο περιγράφεται ως «διαστημόπλοιο καρπού» από τη μάρκα, δεδομένου ότι παίρνει έμπνευση από τα διαστημόπλοια που εμφανίστηκαν στις ταινίες Star Wars, Watchmen, Star Trek και Battlestar Galactica. Η κάσα διαθέτει ίδιες διαστάσεις – 42 mm πλάτος x 51 mm μήκος x 16 mm πάχος – με την προηγούμενη έκδοση, αλλά είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και τιτάνιο.

Urwerk

Η τρέχουσα ώρα δεν εμφανίζεται σε ένα καντράν, αλλά μέσω δύο περιστρεφόμενων δίσκων από μαύρο τιτάνιο που είναι χαραγμένοι με αραβικούς αριθμούς στις 6 η ώρα. Στο επάνω μέρος του ρολογιού, υπάρχει ένα αυλακωτό ατσάλινο κάλυμμα που ανοίγει κατακόρυφα με το πάτημα δύο μπουτόν στις δύο πλευρές της κάσας, για να αποκαλύψει τα ψηφιακά δευτερόλεπτα και την ένδειξη ισχύος.

Urwerk

Όπως και ο προκάτοχός του, το Urwerk UR-112 Aggregat Odyssée φιλοξενεί στο εσωτερικό του τον in-house αυτόματος μηχανισμό UR-13.01, ο οποίος χτυπά με συχνότητα 28.800 δονήσεις/ώρα και προσφέρει 48 ώρες απόθεμα ισχύος.

Urwerk

Το Urwerk UR-112 Aggregat Odyssée ολοκληρώνεται με έναν μαύρο ιμάντα και σύμφωνα με αναφορές θα είναι μια περιορισμένη έκδοαη τριών έως πέντε τεμαχίων. Όσον αφορά την τιμή του, ανέρχεται σε 250.000 ελβετικά φράγκα (περίπου 240.000 ευρώ).

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της μάρκας εδώ.


Διαβάστε επίσης: Το ρολόι του Μάικλ Τζόρνταν “έκλεψε” την παράσταση στο NBA All-Star Game

Share.

Comments are closed.