Ένα πανέμορφο Rolex για όσους έχουν κάνει το αεροδρόμιο δεύτερο σπίτι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πολλοί λάτρεις των ρολογιών του οίκου Rolex θεωρούν ότι η αναδιαμόρφωση οποιουδήποτε μοντέλου είναι αμαρτία απέναντι στην υψηλή ωρολογοποιία, ωστόσο αν δουν το νέο μοντέλο του βρετανικού εργαστηρίου Pro Hunter της Rolex, σίγουρα πρόκειται να αλλάξουν γνώμη.

Καταρχήν να αναφέρουμε ότι η Pro Hunter είναι για την Rolex, ότι είναι η AMG για την Mercedes Benz, εξατομικεύοντας ορισμένες περιορισμένες συλλογές αθλητικών ρολογιών της Rolex, και δημιουργώντας πολύ ιδιαίτερα κομμάτια που θα ζήλευε κάθε λάτρης της υψηλής ωρολογοποιίας.

Η Pro Hunter λοιπόν, μεταμόρφωσε ένα Rolex GMT-Master II ref. 116710LN σε ένα World Timer ρολόι, το οποίο έχει ακόμα περισσότερες χρονικές ζώνες στο καντράν και είναι ιδανικό για όσους έχουν κάνει το αεροδρόμιο δεύτερο σπίτι τους.

Στο νέο ρολόι προστέθηκε μαύρη ματ επίστρωση στην κάσα, δίνοντας του μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση σε σχέση με ένα συμβατικό Rolex. Στο εσωτερικό του ρολογιού χτυπά ο αυτόματος μηχανισμός calibre 3186 της Rolex, o οποίος είναι ικανός να παρουσιάζει δύο ζώνες ώρας, ενώ προσφέρει απόθεμα ισχύος 48 ώρες.

Η Pro Hunter ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς σε αυτή την World Time Stealth έκδοση πρόσθεσε μια 24ωρη κυμαινόμενη κλίμακα στο μαύρο καντράν, η οποία κάνει μια πλήρη περιστροφή κάθε 24 ώρες, και άλλαξε την κεραμική στεφάνη, η οποία τώρα περιλαμβάνει 24 πόλεις από τις 24 διαφορετικές ζώνες του πλανήτη.

Αν λοιπόν είστε λάτρεις των ρολογιών Rolex ή είστε παγκόσμιος ταξιδιώτης, η νέα έκδοση Rolex World Time Stealth της Pro Hunter είναι τώρα διαθέσιμη, περιορίζεται σε μόλις 100 κομμάτια και κοστίζει 34.000 ευρώ.


Διαβάστε επίσης: Rolex GMT-Master – Ο κυρίαρχος της δεύτερης χρονικής ζώνης

Share.

Comments are closed.