Ένα πανέμορφο και προσιτό καταδυτικό ρολόι για καλό σκοπό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η NOTSAG είναι μια νέα μάρκα ρολογιών με έδρα το Λος Άντζελες και έχει ιδρυτή Laurent Chardin Rischmann. Το όνομα της μάρκας είναι αναγραμματισμός του ονόματος του μεγαλύτερου γιου του Laurent, Gaston, o οποίος γεννήθηκε με κάποιο μιτοχονδριακό νόσημα. Το εμπορικό σήμα ιδρύθηκε το 2018 και σκοπός του είναι η ευσαισθητοποίηση και η συγκέντρωση χρημάτων για την υποστήριξη της έρευνας των μιτοχονδριακών παθήσεων.

Πρόσφατα λοιπόν η μάρκα αποκάλυψε ένα καλοσχεδιασμένο καταδυτικό ρολόι, το οποίο ονομάζεται NOTSAG Aquaelite Type I και είναι μια περιορισμένη έκδοση 999 τεμαχίων.

Το NOTSAG Aquaelite Type I διαθέτει μια βουρτσισμένη κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι με διάμετρο 42mm και πάχος 12,6 mm (13,56 mm με το θολωτό κρύσταλλο). Το ρολόι διατίθεται επίσης και με μια μαύρη κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, η οποία έχει επικάλυψη DLC (παρουσιάζεται εδώ). Η στεφάνη του ρολογιού είναι κεραμική και διαθέτει μια λεπτομερή κλίμακα 15 λεπτών με κόκκινο χρώμα. Όλες οι ενδείξεις στην στεφάνη μονής κατεύθυνσης έχουν επικάλυψη Super-LumiNova BGW9 για μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα.

Ο μηχανισμός του ρολογιού είναι ο ορατός από το πίσω μέρος της κάσας, ενώ το καντράν προστατεύει ένα θολωτό κρύσταλλο ζαφειριού με αντιανακλαστική επίστρωση. Η κορόνα του ρολογιού φέρει ανάγλυφο το λογότυπο της μάρκας και βιδώνει για αντίσταση στο νερό έως και τα 200 μέτρα.

Στο εσωτερικό του ρολογιού χτυπά ο αυτόματος μηχανισμός Soprod C140, ο οποίος προσφέρει απόθεμα ισχύος 42 ώρες. Το Aquaelite Type I συνοδεύεται από ένα μαύρο λουράκι από καουτσούκ 22 mm με κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Υπάρχουν ακόμα δύο επιλογές ιμάντα διαθέσιμες, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα δερμάτινο λουράκι ή ένα μπρασελέ από ανοιξείδωτο ατσάλι (μαύρο ή ασημί).

Το NOTSAG Aquaelite Type I διαθέτει 3 χρόνια εγγύηση και θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από την 1η Απριλίου, με όλες τις παραγγελίες να παραδίδονται τον Δεκέμβριο. Η ασημένια έκδοση θα κοστίζει 799 δολάρια για προπαραγγελία και 1.099 δολάρια στο λιανικό εμπόριο, ενώ η μαύρη έκδοση θα κοστίζει 899 δολάρια για προπαραγγελία και 1.199 δολάρια στο λιανικό εμπόριο.

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα του Facebook της μάρκας εδώ.

Διαβάστε επίσης: Ένα πανέμορφο αυτόματο ρολόι από την Timex και τον Todd Snyder σε απίστευτη τιμή!

Share.

Comments are closed.