Ένα dress ρολόι με σπορ χαρακτήρα από την Bulgari

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κάθε χρόνο οι οίκοι ωρολογοποιίας μας εκπλήσσουν με τις δημιουργίες τους, καθώς χρησιμοποιούν νέες τεχνικές, υλικά και μηχανισμούς, τα οποία, για να είμαστε ειλικρινείς, είναι αυτά που θέλει κανείς να γνωρίζει για ένα ρολόι, εκτός φυσικά από την τιμή. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά μάρκετινγκ.

Ενώ ήδη έχουμε παρουσιάσει μερικά από τα ρολόγια που αποκαλύφθηκαν στην φετινή LVMH Watch Week, σίγουρα δεν θα παραλέιπαμε το νέο Octo Finissimo του οίκου Bulgari, το οποίο, όπως και το περσινό μοντέλο Octo Finissimo Automatic του οίκου που σας παρουσιάσαμε εδώ, είναι ιδανικό για όσους ψάχνουν ένα dress ρολόι με σπορ χαρακτήρα.

Όπως και το περσινό μοντέλο, το νέο Octo Finissimo που παρουσίασε φέτος ο οίκος, διαθέτει μια κάσα και μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι με βουρτισμένες και γυαλισμένες επιγάνειες, και έχει αντοχή στο νερό στα 100 μέτρα. Η μόνη διαφορά με τα μοντέλα που είδαμε πέρυσι είναι ο χρωματισμό στο καντράν, ο οποίος είναι ακριβώς ίδιος με την κάσα.

Όοσν αφορά τα υπολόιπα χαρακτηριστικά, η κάσα του ρολογιού έχει διάμετρο 40 mm και πάχος 6,4 mm, ενώ στο εσωτερικό της φιλοξενεί τον BVL 138, έναν αυτόματο μηχανισμό που έχει πάχος μόλις 2,23 mm και προσφέρει απόθεμα ισχύος 60 ωρών.

Το μόνο που καθιστά το νέο Octo Finissimo διαφορετικό από τον προκάτοχο του, το οποίο ήταν και το λεπτότερο ρολόι στον κόσμο, είναι το ασημί καντράν.

Το νέο Octo Finissimo θα είναι διαθέσιμο τον Μάιο του 2021 στην τιμή των 12.000 δολαρίων. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου εδώ.


Διαβάστε επίσης: Το νέο ρολόι της Hublot κοστίζει 169.000 δολάρια και… όχι άδικα!

Share.

Comments are closed.