Ένα απίστευτο ρολόι γι’αυτούς που αγαπούν τους δύο τροχούς και τα κύματα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Breitling είναι από καιρό αναγνωρισμένη ως η ελβετική εταιρεία που παράγει μερικά από τα πιο όμορφα πιλοτικά ρολόγια, ωστόσο κάθε χρόνο στο φεστιβαλ Wheels and Waves στο Μπιαρίτς της Γαλλίας, ο ελβετικός οίκος μας παρουσιάζει εξαιρετικές δημιουργίες που παίρνουν έμπνευση από τον κόσμο των μοτοσικλετών και του σερφ.

Οι διοργανωτές του Wheels and Waves, που λαμβάνει χώρα κάθε Ιούνιο στο Μπιαρίτς και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες, δήλωσαν ότι είναι πολύ ενθουσιασμένοι από τον ενεργό ρόλο της Brietling ως Επίσημος Χρονομέτρης του φεστιβάλ, καθώς μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Ένα από τα highlight του φετινού φεστιβάλ ήταν η κυκλοφορία του Breitling Premier Wheels and Waves Limited Edition. Το ρολόι διατίθεται σε δύο εκδόσεις εκ των οποίων η πρώτη διαθέτει κόκκινο χρυσό 18Κ και είναι περιορισμένη σε 100 κομμάτια, ενώ η δεύτερη είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε 500 κομμάτια. Στο πλαινό μέρος της κάσας των ρολογιών και των δύο εκδόσεων υπάρχει η επιγραφή “Breitling Special”.

Αυτά τα ρολόγια ξεχωρίζουν για το μοναδικό καντράν από ανθρακίτη με τις χρυσές ενδείξεις, τους χρυσούς δείκτες της ώρας και των λεπτών και τον κόκκινο δείκτη δευτερολέπτων. Το καντράν διαθέτει επίσης μια λευκή ταχυμετρική στεφάνη με μαύρες ενδείξεις και δύο sub-dials  σε μαύρο χρώμα.

Στο εσωτερικό τους χτυπάει o αυτόματος μηχανισμός Caliber 01 της Breitling, ο οποίος προσφέρει ενεργειακή αυτονομία που ξεπερνά τις 70 ώρες και – όπως όλα τα ρολόγια της Breitling – διαθέτει πιστοποίηση χρονομέτρου COSC. Και οι δύο εκδόσεις συνοδεύονται από ένα καφέ λουράκι από δέρμα nubuck.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Breitling, Georges Kern, ανέφερε ότι το ρολόι Premier Wheels και Waves Limited Edition είναι το ιδανικό ταίρι για το φεστιβάλ.


breitling.com

Share.

Comments are closed.