Ένα απίστευτο ρολόι για τον Joker μόλις κυκλοφόρησε!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η πολυανάμενόμενη ταινία “Joker” του Τοντ Φίλιπς, που έχει ως θέμα το origin story του εμβληματικού «κακού» του Batman, κάνει επιτέλους πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο, και οι φανατικοί της Γκόθαμ Σίτυ θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια άλλη εκδοχή του Πρίγκηπα του Εγκλήματος.

Σε αυτό το άρθρο ωστόσο δεν θα σας γράψουμε τι να περιμένετε από την νέα ταινία, αλλά θα σας μιλήσουμε για το νέο ρολόι που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την RJ Watches και είναι αφιερωμένο στον εμβληματικό Joker.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ελβετικός οίκος ενώνει τις δυνάμεις του με τις Warner Bros. και DC Entertainment για την κυκλοφορία μιας ειδικής έκδοσης ρολογιών, καθώς στο παρελθόν είχε κατασκευάσει ρολόγια τα οποία ήταν αφιερωμένα σε υπερήρωες όπως ο Spiderman και ο Batman. Αυτή την φορά όμως έχουν να κάνουν με ένα κακοποιό του DC Universe.

Σίγουρα στις μέρες μας οι κακοί γίνονται όλο και περισσότερο της μόδας, καθώς ο χαρακτήρας τους είναι πιο περίπλοκος, απρόβλεπτος και μυστηριώδης, ενώ έχουν συνήθως τις καλύτερες ατάκες στις ταινίες.

Το νέο ρολόι Joker είναι ένας χρονογράφος που διαθέτει την ολοκαίνουργια κάσα Arraw του οίκου, η οποία έχει μέγεθος 45 χιλιοστά και είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο. Στην στεφάνη έχει χαραχτεί με λέιζερ το μοτίβο του Joker, ενώ το καντράν έχει ζωγραφιστεί στο χέρι, με σκοπό να θυμίζει το λευκό χρώμα που υπάρχει πάνω στο πρόσωπο του κακοποιού. Οι ενδείξεις και οι δείκτες έχουν σχήμα καρδιάς, ενώ το αντίβαρο του δείκτη των δευτερολέπτων διαθέτει το λογότυπο του Joker. Τέλος, στο πίσω μέρος της κάσας του ρολογιού, υπάρχει μια απεικόνιση του αιώνιου εχθρού του Batman.

Το Arraw The Joker συνοδεύεται από τρεις διαφορετικούς ιμάντες (πράσινο και μοβ δέρμα αλιγάτορα, και καουτσούκ). Το ρολόι θα παραχθεί σε περιορισμένη έκδοση μόνο 100 τεμαχίων και η τιμή του θα ανέρχεται σε 13.600 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Το νέο ρολόι της Omega είναι πιο ελαφρύ και από πούπουλο!

Share.

Comments are closed.