Ένα απίστευτο ρολόι από την συνεργασία της IWC με τον Λούις Χάμιλτον

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ελβετικός οίκος ωρολογοποιίας IWC Schaffhausen παρουσίασε το “Lewis Hamilton” Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar Edition, ένα εξαιρετικό ρολόι το οποίο σχεδιάστηκεσε συνεργασία με τον διάσημο Βρετανό οδηγό της Formula 1. Μόνο 100 αντίτυπα αυτής της ειδικής έκδοσης πρόκειται να κυκλοφορήσουν.

O 6 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον οίκο ωρολογοποιίας, καθώς είχε εμφανιστεί στο διαφημιστικό σποτ της IWC Schaffhausen για το λανσάρισμα της καινούργια συλλογής της Spitfire τον περασμένο Μάιο. Αυτή την φορά ωστόσο, ο Χάμιλτον, ο οποίος είναι ένας από τους σπουδαιότερους οδηγούς αγώνων όλων των εποχών, έδειξε ότι μπορεί να γίνει πολύ δημιουργικός, καθώς έβαλε το “χεράκι” του στο νέο ρολόι που φέρει το όνομα του.

Το ρολόι διαθέτει μια κάσα 46,5 mm από μαύρο κεραμικό από ζιρκόνιο, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με το μπορντό καντράν και την κορώνα από χρυσό 18Κ. Σε συνεργασία με τους σχεδιαστές της IWC Schaffhausen, ο Χάμιλτον πρόσθεσε επίσης χρυσό 18Κ στις ενδείξεις, στο πίσω μέρος της κάσας και τον ρότορα.

Το ρολόι τροφοδοτείται από τον αυτόματο μηχανισμό 52615 κατασκευής της IWC, και εμφανίζει την ημερομηνία, την ημέρα, τον μήνα και το έτος, ενώ έχει ένδειξη της φάσης της σελήνης και απόθεμα ισχύος επτά ημερών.

“Η συνεργασία με την IWC ήταν συναρπαστική για μένα και ήταν τιμή μου να συνεργαστώ τόσο στενά με τους ωρολογοποιούς της Schaffhausen. Μαζί, σχεδιάσαμε ένα ωραίο ρολόι που συνδυάζει δύο πράγματα – την χειροτεχνία και τον σχεδιασμό – και είμαι πραγματικά ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα”, δήλωσε ο Λούις Χάμιλτον.

Το πανέμορφο ρολόι συνοδεύεται από έναν μπορντό ιμάντα και κοστίζει 53.900 ευρώ στην επίσημη ιστοσελίδα της IWC εδώ.


Διαβάστε επίσης: Ο Lewis Hamilton σταματά τον χρόνο στο νέο σποτ της IWC

Share.

Comments are closed.