Ένα απίστευτο ρολόι από την Omega για το “Άγιο Δισκοπότηρο” της ιστιοπλοΐας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο ελβετικός οίκος Omega ανακοίνωσε ότι θα είναι ο επίσημος χρονομετρητής του America’s Cup, που είναι η διασημότερη ρεγκάτα της ιστιοπλοΐας και το παλαιότερο καταγεγραµµένο τρόπαιο για όλα τα αθλήµατα στην ιστορία των νεότερων χρόνων, αφού η πρώτη του διεκδίκηση έγινε το 1851.

Για να σηματοδοτήσει την περίσταση, ο οίκος κυκλοφόρησε ένα ρολόι περιορισμένης έκδοσης, το οποίο ονομάζεται Seamaster Planet Ocean 36th America’s Cup Limited Edition. Πρόκειται για ένα ρολόι από ατσάλι, το οποίο διαθέτει μια κάσα με διάμετρο 43,5 mm και μια κεραμική στεφάνη στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας – κόκκινο, λευκό και μπλε.

Το λευκό κεραμικό καντράν του ρολογιού φέρει το όνομα του διαγωνισμού στην θέση 6, ενώ το λογότυπο του America’s Cup χρησιμοποιήθηκε ως αντίβαρο στον δείκτη των δευτερολέπτων. Το λογότυπο του America’s Cup βρίσκεται και στο πίσω μέρος της κάσας, η οποία διαθέτει κρύσταλλο από ζαφείρι και μπορεί κανείς να θαυμάσει τον αυτόματο μηχανισμό της Omega calibre 8900.

Το ρολόι είναι αδιάβροχο στα 600 μέτρα και συνοδεύεται από έναν μπλε ιμάντα από καουτσούκ με κόκκινη επένδυση και λευκές ραφές.

Aν και το συγκεκριμένο μοντέλο συνδέεται συνολικά με τον διαγωνισμό, η Omega είναι επίσης επίσημος χορηγός της ομάδας Emirates Team New Zealand, για την οποία έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μοντέλο Seamaster Diver 300M.

Το Omega Seamaster Planet Ocean 36th America’s Cup Limited Edition είναι μια περιορισμένη έκδοση 2.021 τεμαχίων και κοστίζει 6.800 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Omega εδώ.

Διαβάστε επίσης: Δείτε το νέο πολύχρωμο ρολόι της Breitling που δημιουργήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό

Share.

Comments are closed.