Δύο πανέμορφα ρολόγια με κομμάτια από δύο σπάνιες Ford Shelby

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η REC Watches είναι μια μάρκα που είναι γνωστή για την δημιουργία ρολογιών που ενσωματώνουν κομμάτια από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, όπως Land Rover Defender και η Porsche 911, αλλά και μαχητικών αεροπλάνων, όπως το Spitfire. Πρόσφατα η μάρκα κυκλοφόρησε δύο νέα ρολόγια περιορισμένης έκδοσης, τα οποία εμπνέονται και διαθέτουν εξαρτήματα από δύο πρωτότυπα Ford Shelby: το Green Hornet του 1968 και το Little Red του 1967.

Το πρώτο αυτοκίνητο, το οποίο εδώ και καιρό πιστεύεται ότι είχε χαθεί ή καταστραφεί, έκανε μια θριαμβευτική επανεμφάνιση στην παγκόσμια σκηνή νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν παρουσιάστηκε – αποκατεστημένο πλέον – μέσω του οίκου δημοπρασιών Barrett-Jackson που εδρεύει στην Αριζόνα, μαζί με το “αδελφάκι” του, Green Hornet.

Τα δύο νέα μοντέλα, τα οποία ονομάζονται REC P-51 Green Hornet και P-51 Little Red, διαθέτουν καντράν από βουρτσισμένο μέταλλο, το οποίο πάρθηκε από το Green Hornet και το Little Red, αντίστοιχα, κατά την διάρκεια της αποκατάστασης τους. Η κάσα τους είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 316L με διάμετρο 42 mm και πάχος 13,35 mm, και στο εσωτερικό τους φιλοξενούν τον αυτόματο μηχανισμό STP2-12-13, που παράγεται από τον όμιλο Fossil. Χτυπάει με συχνότητα 4Hz και προσφέρει απόθεμα ισχύος έως 42 ώρες.

Και στα δύο ρολόγια τα καντράν έχουν την ίδια διάταξη, αλλά διαφέρουν όσον αφορά τα χρώματα και τις λεπτομέρειες. Διαθέτουν open-worked δείκτες και ένα skeleton υποκαντράν στην θέση 9, το οποίο απεικονίζει τα μικρά δευτερόλέπτα και έχει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό, κάτι που ισχύει και για το υποκαντράν του αποθέματος ισχύος στην θέση 6.

Και τα δύο ρολόγια είναι διαθέσιμα αυτή την στιγμή στην τιμή των 1.695 δολαρίων. Το Green Hornet είναι μια περιορισμένη έκδοση 282 τεμαχίων και το Little Red περιορίζεται στα 318 ταμάχια.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα REC Watches εδώ.


Διαβάστε επίσης: Δύο στιβαρά ρολόγια που κατασκευάστηκαν από δύο εμβληματικά Land Rover Defender

Share.

Comments are closed.