Δύο καταδυτικά ρολόγια από την Seiko που αξίζουν και το τελευταίο ευρώ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

H αγορά του τέλειου καταδυτικού ρολογιού δεν είναι ποτέ εύκολη, ειδικά αν αναζητάτε ένα ρολόι που να πληροί όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και να είναι προσιτό. Ευτυχώς για εσάς υπάρχει η Seiko, η οποία έχει αποδείξει ότι είναι ένας ισχυρός σταθμός για την παροχή στιβαρών και προσιτών ρολογιών για ερασιτέχνες και επαγγελματίες δύτες.

Πριν λίγο καιρό η ιαπωνική μάρκα αποκάλυψε δύο νέα μοντέλα, τα οποία έχουν τον ίδιο σχεδιασμό και τις ίδιες τεχνικές προδιαγραφές με τις σύγχρονες επανερμηνείες των μοντέλων Seiko Prospex 1965 Diver’s και Seiko Prospex 1970 Diver’s που παρουσιάστηκαν πέρυσι για τον εορτασμό της 55ης επετείου του πρώτου καταδυτικού της μοντέλου.

Τα δύο νέα μοντέλα ονομάζονται Seiko Prospex 1965 Diver’s Modern Re-interpretation (Ref. SPB239) και Seiko Prospex 1970 Diver’s Modern Re-interpretation (Ref. SPB237), και διαθέτουν γήινους τόνους στη στεφάνη και το καντράν, ενώ συνοδεύονται από υφασμάτινους ιμάντες που έχουν πλεχτεί με την παραδοσιακή ιαπωνική τεχνική Seichu. Σύμφωνα με την Seiko, οι ιμάντες που κατασκευάζονται με αυτή την τεχνική, είναι τέσσερις φορές ισχυρότεροι από τους υπόλοιπους υφασμάτινους ιμάντες της μάρκας.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι – το SPB239 στα 40,5 mm και το SPB237 στα 42,7 mm – με αντοχή στο νερό στα 200 μέτρα, βιδωτή κορώνα και κρύσταλλο από ζαφείρι. Στο εσωτερικό τους φιλοξενούν τον Seiko 6R35, έναν αυτόματο in-house μηχανισμό, ο οποίος χτυπά με συχνότητα 21.600 δονήσεις/ώρα και προσφέρει 70 ώρες απόθεμα ισχύος.

1965 Diver’s Modern Re-interpretation (Ref. SPB239)

Το SPB239 διαθέτει μαύρο καντράν και συνοδεύεται από έναν μαύρο και έναν μπεζ ιμάντα, ενώ το SPB237 διαθέτει καφέ καντράν και συνοδεύεται από έναν λαδί και έναν γκρι ιμάντα. Και τα δύο διαθέτουν επίστρωση LumiBrite στους δείκτες και τις ενδείξεις.

1970 Diver’s Modern Re-interpretation (Ref. SPB237)

Το SPB239J1 κοστίζει 1.250 ευρώ, ενώ το SPB237J1 κοστίζει 1.350 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Seiko εδώ.


Διαβάστε επίσης: 5 στιβαρά και προσιτά καταδυτικά ρολόγια που δεν θα θέλεις να βγάλεις από τον καρπό σου!

Share.

Comments are closed.