Δύο απίστευτα ρολόγια περιορισμένης έκδοσης από τη Hublot προς τιμήν της Scuderia Ferrari

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κανένα όνομα στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν έχει το βάρος της Scuderia Ferrari, της Ιταλική ομάδας της Formula 1, η οποία αγωνίζεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα από την ίδρυση του το 1950 και είναι η παλαιότερη και πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία της F1, έχοντας κερδίσει 16 πρωταθλήματα κατασκευαστών, 15 πρωταθλήματα οδηγών και 238 νίκες τα τελευταία 70 χρόνια.

Φέτος, η ομάδα του Enzo Ferrari θα συμπληρώσει 1000 Grand Prix στο κορυφαίο μηχανοκίνητο πρωτάθλημα, με την συμμετοχή της στο Grand Prix που θα διεξαχθεί στην πίστα Mugello της Τοσκάνης στις 13 Σεπτεμβρίου 2020. Για να γιορτάσει το γεγονός, ο ελβετικός οίκος Hublot, ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο χρονογράφων Big Bang περιορισμένης έκδοσης.

Η συνεργασία μεταξύ Hublot και Scuderia Ferrari χρονολογείται από το 2011 – μια ισχυρή συνεργασία τόσο σε προσωπικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο, η οποία οδήγησε στη δημιουργία μιας σειράς μοντέλων που ενσωματώνουν τη συνεχή αναζήτηση για καινοτομία, αριστεία και απόδοση, αξίες που οδήγησαν τις δύο μάρκες στο κοινό τους πεπρωμένο.

Οι δύο εκδόσεις του Hublot Big Bang Ferrari 1000 GP, αποτίουν φόρο τιμής τόσο στη λαμπρή ιστορία της Scuderia Ferrari, όσο και στην συμβολή της στην τεχνολογική ανάπτυξη. Κάθε ρολόι θα είναι μια περιορισμένη έκδοση 20 τεμαχίων – μια αναφορά στο 2020 που είναι έτος-ορόσημο για την ομάδα.

Η πρώτη από τις δύο περιορισμένες εκδόσεις τιμά τον μύθο του λογοτύπου “Prancing Horse” και αντιπροσωπεύει την κληρονομιά της μάρκας. Κατασκευασμένη από λευκό χρυσό, η κάσα των 45 mm διαθέτει την χάραξη “Limited Edition x / 20” στο πίσω μέρος της. Συνοδεύεται από δύο ιμάντες, που είναι εύκολα εναλλάξιμοι χάρη στο έξυπνο σύστημα One Click της Hublot. O πρώτος ιμάντας είναι κατασκευασμένος από δέρμα Pecari, ενώ ο δεύτερος είναι κατασκευασμένος από ανάγλυφο μαύρο δέρμα Schedoni.

Η δεύτερη έκδοση αντιπροσωπεύει το παρόν και το μέλλον της Scuderia Ferrari. Η κάσα του διαθέτει διάμετρο 45 mm και είναι κατασκευασμένη από άνθρακα και κεραμικό, ένα υλικό απίστευτα σκληρό και εξαιρετικά ανθεκτικό, το οποίο χρησιμοποιείται και στα δισκόφρενα των αυτοκινήτων της Scuderia Ferrari. Το ρολόι συνοδεύεται από έναν ιμάντα κατασκευασμένο από SuperFabric® και έναν δεύτερο ιμάντα που είναι κατασκευασμένος από ανάγλυφο μαύρο δέρμα Schedoni.

Και τα δύο ρολόγια τροφοδοτούνται από τον Hublot Unico Manufacture, έναν flyback χρονογράφο που προσφέρει απόθεμα ισχύος 72 ωρών και είναι ορατός από το πίσω μέρος της κάσας.

Τα δύο ρολόγια συνοδεύονται από ένα ειδικό κουτί παρουσίασης, και ένα ζευγάρι γάντια οδήγησης, ένα εκ των οποίων υπογράφεται από τον Charles Leclerc και το άλλο από τον Sebastian Vettel, τους τρέχοντες οδηγούς της Scuderia Ferrari. Καθένα από τα δύο μοντέλα Big Bang Ferrari 1000 GP κοστίζει 51.900 ευρώ και είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου εδώ.


Διαβάστε επίσης: Η TAG Heuer πρόσθεσε 4 εμβληματικούς χρονογράφους στην συλλογή Carrera

Share.

Comments are closed.