Δείτε το ρολόι του Φάμπιο Καναβάρο – Αναμένεται να πουληθεί για σχεδόν 1 εκατ. δολάρια!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα σπάνιο ρολόι Patek Philippe που ανήκε στον θρύλο του ποδοσφαίρου, Φάμπιο Καναβάρο, αναμένεται να δημοπρατηθεί τον επόμενο μήνα, με τον οίκο που έχει αναλάβει την δημοπρασία να εκτιμά ότι θα κοστίσει 6ψήφιο ποσό στον επόμενο ιδιοκτήτη του.

Το ροζ χρυσό Patek Philippe Ref. 5208R του πρώην αρχηγού της Εθνικής Ιταλίας, πρόκειται να δημοπρατηθεί μέσω του οίκου Phillips στην Hong Kong Watch Auction XII στις αρχές Ιουνίου. Τα έσοδα από την πώληση του αποκλειστικού και ιστορικά σημαντικού ρολογιού θα δοθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Cannavaro Ferrara με έδρα την Νάπολη.

Παρόλο που η καριέρα του τελείωσε πριν από μια δεκαετία, ο γεννημένος στην Ναπολη ποδοσφαιριστής, θεωρείται ευρέως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της δεκαετίας του 1990 και του 2000. Έπαιξε σε μερικούς από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους σε όλη την Ευρώπη, όπως την Ίντερ, την Γιουβέντους και την Ρεάλ Μαδρίτης, και ήταν αρχηγός της Εθνικής Ιταλίας όταν κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2006. Εκείνη τη χρονιά, ο ποδοσφαιριστής ήταν ο νικητής του διαγωνισμού της Χρυσής Μπάλας και έλαβε τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή του κόσμου – ο πρώτος αμυντικός που κέρδισε αυτό τον τίτλο από την καθιέρωση του θεσμού το 1991.

Εξίσου λαμπερό με το βιογραφικό του Καναβάρο είναι το Patek Philippe του. Το ρολόι είναι ιδιαίτέρως δημοφιλές στους συλλέκτες της Patek τα τελευταία χρόνια και είναι το πρώτο που συνδυάζει ξεχωριστό λεπτοδείκτη (minute repeater), διηνεκές ημερολόγιο και λειτουργία χρονογράφου. Λέγεται ότι μόνο 10 παραδείγματα του εκλεπτυσμένου ρολογιού παράγονται κάθε χρόνο και πιστεύεται ότι είναι το πρώτο σε ροζ χρυσό.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μας ανατέθηκε η πώληση αυτού του ρολογιού, δεδομένου ότι είναι ένα πολύ σπάνιο παράδειγμα της αναφοράς Patek Philippe 5208R, και απ’ όσο γνωρίζουμε, είναι το πρώτο σε ροζ χρυσό που προσφέρεται σε δημοπρασία”, αναφέρει ο οίκος.

Η τιμή εκτίμησης είναι μεταξύ 705.000 και 962.000 δολάρια και όπως αναφέραμε, όλα τα έσοδα θα δοθούν στον οργανισμό Cannavaro Ferrara, ο οποίος ιδρύθηκε από τον Καναβάρο, τον αδερφό του και δύο φίλους του το 2005, και επιδιώκει να παρέχει υποστήριξη σε νέους και ευάλωτες οικογένειες στη Νάπολη.


Διαβάστε επίσης: Βρέθηκε η μάρκα του ρολογιού που χάρισε η Τζένιφερ Λόπεζ στον Μπεν Άφλεκ

Share.

Comments are closed.