Δείτε το ρολόι που έχει “κλέψει” την καρδιά του Σιλβέστερ Σταλόνε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε εκτός από σπουδαίος ηθοποιός είναι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα και ενδιαφέροντα. Όταν δεν είναι μπροστά από την κάμερα, ο 75χρονος Ιταλοαμερικανός ηθοποιός είναι επίσης σκηνοθέτης, σεναριογράφος, επιχειρηματίας και ένας άπληστος συλλέκτης ρολογιών.

Πολλοί μπορεί να μην το γνωρίζουν, αλλά ο Σταλόνε ήταν ο άνθρωπος που έκανε γνωστά τα Panerai στην βιομηχανία του Χόλιγουντ, και θεωρείται ανεπίσημα πρεσβευτής της μάρκας. Ανακάλυψε τον οίκο όταν βρικόταν στην Ιταλία και μάλιστα φόρεσε αρκετά ρολόγια Panerai σε πολλές από τις ταινίες του, όπως το “Daylight”, το “Rambo” και το “The Expendables”, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο την αύξηση της δημοτικότητας της μάρκας.

Φυσικά, παρά το γεγονός ότι ο Σταλόνε διαθέτει εκατοντάδες Panerai – τόσα πολλά που μάλιστα τα χαρίζει -, δεν είναι “κολλημένος” με την μάρκα, καθώς τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για τα Rolex, και μάλιστα το πρώτο ρολόι που αγόρασε για να ανταμείψει τον εαυτό του ήταν ένα χρυσό Rolex Submariner.

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως έχει αναπτύξει μια εμμονή με την Rolex, καθώς έχει εντοπιστεί να φοράει αρκετά ρολόγια του οίκου, αυτό ωστόσο που έχει “κλέψει” την καρδιά του είναι το περίφημο GMT-Master I “Pepsi”, το οποίο φόρεσε σε μια ανάρτηση του στο Instagram, ποζάροντας με τις κόρες του, ενώ την περασμένη εβδομάδα μας έδειξε ένα κοντινό πλάνο του ρολογιού (φώτο παραπάνω).

Διαθέτει επίσης ένα GMT-Master II με meteorite καντράν από λευκό χρυσό, το οποίο φορούσε κατά την διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast που φιλοξενούν οι δύο μεγαλύτερες κόρες του, αλλά και ένα GMT-Master ΙΙ ‘Pepsi’ με στεφάνη που είναι διακοσμημένη με διαμάντια, το οποίο φοράει σε μια φωτογραφία δίπλα στον “Ιβάν Ντράγκο” (που τυχαίνει να φοράει ένα Panerai).


Διαβάστε επίσης: Στο σφυρί τα γάντια του “Rocky” και άλλα αναμνηστικά του Σιλβέστερ Σταλόνε

Share.

Comments are closed.