Δείτε το ρολόι περιορισμένης έκδοσης που δημιούργησε η Tudor για το “Qatar Watch Club”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί αρκετά “watch clubs”, δηλαδή λέσχες που απαρτίζονται από ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την υψηλή ωρολογοποιία. Μια από αυτές είναι το “Qatar Watch Club”, το οποίο αν και σχετικά καινούργιο, έχει καταφέρει ήδη να εδραιωθεί και να γίνει γνωστό σε γνωστά εμπορικά σήματα, όπως η Τudor, η οποία δημιούργησε ένα ρολόι ειδικής έκδοσης που ονομάζεται Tudor Pelagos “Qatar Watch Club” Edition 2020.

Το “Qatar Watch Club” (QWC) ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2018 από οκτώ στενούς φίλους με πάθος για την ωρολογοποιία. Μπορεί να είναι καινούργια σαν λέσχη, ωστόσο διαθέτει ήδη αρκετά μέλη που είναι λάτρεις της υψηλής ωρολογοποιίας και μένουν μόνιμα στο ανεξάρτητο εμιράτο της Μέσης Ανατολής.

Το Tudor Pelagos “Qatar Watch Club” Edition, το οποίο είναι βασισμένο σε ένα από τα διάσημα καταδυτικά ρολόγια που κυκλοφορούν σήμερα, δεν είναι το μόνο ρολόι ειδικής έκδοσης που έχει δημιουργηθεί για το “Qatar Watch Club”, καθώς πέρυσι η Chopard δημιούργησε μια μπορντό έκδοση του Chopard L.U.C GMT One.

Το ρολόι ειδικής έκδοσης διαθέτει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Pelagos, δηλαδή κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι 42 mm, αντοχή στο νερό στα 500 μέτρα, τον αυτόματο μηχανισμό Calibre MT5612, βαλβίδα διαφυγής ήλιου καθώς και μια κοχλιωτή στεφάνη. Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, διαθέτει ένα καντράν και μια στεφάνη σε έντονο μπλε χρώμα, και στο καντράν είναι χαραγμένη η λέξη Κατάρ στην αραβική γλώσσα.

Το ρολόι είναι μια περιορισμένη έκδοση 50 τεμαχίων και απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη του Club. Η τιμή του είναι 4.050 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Το νέο ρολόι της Seiko μοιάζει απίστευτα με το Rolex Cosmograph Daytona

Share.

Comments are closed.