Δείτε το πολύχρωμο ρολόι που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο η G-Shock

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Casio ανακοίνωσε ότι πρόκειται να προσθέσει ένα πολύ ιδιαίτερο ρολόι στην premium σειρά ρολογιών MT-G (Metal Twisted G-Shock) της οικογένειας G-Shock, το οποίο ονομάζεται Blue Phoenix και διαθετει ένα εντυπωσιακό φινίρισμα στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Με επίσημη ονομασία MTG-B2000PH, το νέο ρολόι διαθέτει ένα ιδιαίτερο μοτίβο που παίρνει από το Blue Phoenix, ενα μυθικό πουλί που μετέφερε ευοίωνα μηνύματα και συμβολίζει την ανάσταση, καθώς λέγεται ότι μπορούσε να αναγεννηθεί μέσα από τις ίδιες του τις στάχτες. Η ειδική έκδοση MTG διαθέτει φινίρισμα IP (Ionic Plating) στα χρώματα ουράνιου τόξου στη μεταλλική στεφάνη και τη κάσα του, καθώς και ένα πολύχρωμο καντράν.

Η επιμετάλλωση ιόντων στην κάσα και την στεφάνη έγινε ξεχωριστά, με την στεφάνη να έχει μια διαβάθμιση κίτρινου-προς-κόκκινου στην θέση 6 και 12, ενώ στην κάσα η ίδια χρωματική διαβάθμιση εντοπίζεται οριζόντια, στην θέση 3 και 9. Και οι δύο χρωματικές διαβαθμίσεις ενισχύουν ακόμα περισσότερο το ιριδίζον μπλε που εντοπίζεται στο μεγαλύτερο μέρος του ρολογιού.

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής, είναι ότι οι προκύπτουσες χρωματικές παραλλαγές σε κάθε ρολόι είναι μοναδικές, οι οποίες συνδυάζονται υπέροχα με τις πολύχρωμες ενδείξεις στο καντράν.

Ο συναρπαστικός σχεδιασμός του ρολογιού συμπληρώνεται από εξαιρετική λειτουργικότητα, καθώς η ρύθμιση της ώρας γίνεται αυτόματα όταν το ρολόι συνδεθεί με ένα smartphone – χρησιμοποιώντας μια ειδική εφαρμογή -, ενώ προσαρμόζεται αυτόματα στην τοπική ώρα κατά τη διέλευση των ζωνών ώρας, χωρίς να απαιτείται από τον χρήστη να κάνει τίποτα.

Το MTG-B2000PH Blue Phoenix συνοδεύεται από έναν navy ιμάντα από καουτσούκ και πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτό τον Ιούνιο στην τιμή των 1.100 δολαρίων.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της G-Shock εδώ.


Διαβάστε επίσης: Η Seiko μόλις παρουσίασε ένα πανέμορφο καταδύτικο ρολόι

Share.

Comments are closed.