Δείτε το δώρο που έκανε ο Κιάνου Ριβς στους κασκαντέρ του!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Λες και χρειαζόμασταν ακόμα έναν λόγο για να αγαπήσουμε τον Κιάνου Ριβς!

Ο Κιάνου Ριβς, ο οποίος είναι ο πιο γλυκός και προσγειωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ, θέλοντας να γιορτάσει την επερχόμενη ταινία “John Wick:Chapter 4”, χάρισε σε όλα τα μέλη της ομάδας των κασκαντέρ του από ένα Rolex Submariner.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ταλαντούχος ηθοποιός χάρισε τα καταδυτικά ρολόγια στους τέσσερις κασκαντέρ —Bruce Lee Concepcion, Jeremy Marinas, Dave Camarillo και Li Qiang — το βράδυ του Σαββάτου στο Le Bistro Paul Bert στο Παρίσι. Κάθε ρολόι διέθετε χαραγμένο και ένα μήνυμα στο πίσω μέρος της κάσας, μέσω του οποίου ο ηθοποιός ευχαριστούσε τους συνεργάτες του.

Πρόκειται για ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και όμορφα καταδυτικά ρολόγια που κυκλοφορούν, και η ιδανική επιλογή για τους John Wick Five – ο Ριβς αγόρασε και ένα για τον εαυτό του. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει αναφορά 126610LN και κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020. Διαθέτει κάσα Oystersteel, μονόδρομη στεφάνη Cerachrom, μαύρο καντράν, το παραθυράκι της ημερομηνίας στην θέση 3 και ατσάλινο μπρασελέ Oyster.

Στο εσωτερικό του φιλοξενεί τον calibre 3235, που αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από τη Rolex. Ο μηχανισμός διαθέτει πιστοποίηση χρονομέτρου COSC, ένα απόθεμα ισχύος περίπου 70 ωρών και ακρίβεια -2 / + 2 δευτερολέπτων ανά ημέρα.

Αυτό που κάνει το δώρο του ηθοποιού ακόμα πιο εντυπωσιακό, είναι πως αυτή την στιγμή είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσει κανείς ένα Rolex —καινούργιο ή μεταχειρισμένο— , ειδικά ένα τόσο επιθυμητό μοντέλο όσο το Submariner. Η συνολική αύξηση της ζήτησης για τα ρολόγια της μάρκας έχει οδηγήσει σε σοβαρή έλλειψη, με αποτέλεσμα πολλά μοντέλα να πωλούνται ακόμα και σε διπλάσια τιμή στην δευτερογενή αγορά.


Διαβάστε επίσης: 5 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο cool είναι ο Κιάνου Ριβς

Share.

Comments are closed.