Δείτε το απίστευτο ρολόι του Richard Mille για τον ιστορικό αγώνα αυτοκινήτων Le Mans

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο ιστορικός αγώνας αυτοκινήτων Le Mans Classic θα επιστρέψει το 2022 και ο οίκος Richard Mille, ο οποίος είναι επίσημος εταίρος και χρονομέτρης της διοργάνωσης, κυκλοφόρησε ένα ρολόι περιορισμένης έκδοσης που φέρει τα χρώματα της εκδήλωσης.

Ο αγώνας πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στις εγκαταστάσεις της περίφημης πίστας του Le Mans, τo 2020 ωστόσο ακυρώθηκε λόγω των περιορισμών του Covid-19. Έτσι οι διοργανωτές αποφάσισαν να επιστρέψει τον Ιούλιο του 2022, αλλά και το 2023 για να γιορτάσουν τα 100 χρόνια των 24 ωρών του Le Mans – τον σημαντικότερο αγώνα ταχύτητας και αντοχής στον κόσμο.

Όσον αφορά το νέο ρολόι, ονομάζεται RM 029 Automatic Le Mans Classic και είναι η 8η έκδοση που δημιουργήθηκε από τον Richard Mille. Διαθέτει μία άκρως σπορτίφ κάσα σχήματος tonneau από Quartz TPT®, η οποία έχει διαστάσεις 40,10 x 48,15 x 13,10 mm, και ένα skeleton καντράν από το οποίο μπορεί να θαυμάσει κανείς τον εξαιρετικά ελαφρύ αυτόματο μηχανισμό RMAS7 που είναι κατασκευασμένος από τιτάνιο βαθμού 5 και προσφέρει 55 ώρες απόθεμα ισχύος.

Το καντράν του RM 029 Automatic Le Mans Classic διαθέτει ένα μεγάλο παράθυρο ημερομηνίας με μαύρη επίστρωση PVD στη θέση 4, έναν μετρητή 24 ωρών στην θέση 2 και το λογότυπο της εκδήλωσης στη θέση 7.

Πρόκειται για ένα αθλητικό ρολόι που προσφέρει μεγάλη ακρίβεια και μπορεί να φορεθεί πίσω από το τιμόνι. Είναι μια περιοριορισμένη έκδοση 150 τεμαχίων και η τιμή του είναι 176.000 δολάρια.


Διαβάστε επίσης: Δείτε το σπάνιο ρολόι των 3 εκατ. δολαρίων που φόρεσε ο Jay-Z!

Share.

Comments are closed.