Δείτε την απίστευτη συλλογή ρολογιών του Σιλβέστερ Σταλόνε (vid)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε είναι ευρέως γνωστός από τον θρυλικό ρόλο του ως Ρόκι Μπαλμπόα, τον οποίο δημιούργησε ο ίδιος πριν από 46 χρόνια, στην πραγματικότητα όμως είναι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα και ενδιαφέροντα.

Όταν δεν είναι μπροστά από την κάμερα, ο 73χρονος Ιταλοαμερικανός ηθοποιός είναι επίσης σκηνοθέτης, σεναριογράφος, επιχειρηματίας και ένας άπληστος συλλέκτης ρολογιών, καθώς τρέφει μια μεγάλη αγάπη για την υψηλή ωρολογοποιία.

Πολλοί μπορεί να μην το γνωρίζουν, αλλά ο Σταλόνε ήταν ο άνθρωπος που έκανε γνωστά τα Panerai στην βιομηχανία του Χόλιγουντ, και θεωρείται ανεπίσημα πρεσβευτής της μάρκας. Ανακάλυψε τον οίκο όταν βρισκόταν στην Ιταλία και μάλιστα φόρεσε αρκετά ρολόγια Panerai σε πολλές από τις ταινίες του, όπως το “Daylight”, το “Rambo” και το “The Expendables”, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο την αύξηση της δημοτικότητας της μάρκας.

Φυσικά, παρά το γεγονός ότι ο Σταλόνε διαθέτει εκατοντάδες Panerai, δεν έμεινε “κολλημένος” στην μάρκα, καθώς τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για τα Rolex, και μάλιστα το πρώτο ρολόι που αγόρασε για να ανταμείψει τον εαυτό του ήταν ένα χρυσό Rolex Submariner.

Πλέον είναι μια από τις διασημότητες με τις μεγαλύτερες συλλογές ρολογιών σχεδόν από όλους τους μεγάλους οίκους υψηλής ωρολογοποιίας, με πολλούς από αυτούς να έχουν κάνει ειδικές εκδόσεις μόνο για αυτόν.

Το παρακάτω βίντεο μας δείχνει την συλλογή ρολογιών του διάσημου ηθοποιού.


Διαβάστε επίσης: Οι διασημότητες που έχουν μεγάλες συλλογές ρολογιών

Share.

Comments are closed.